Това са най-необикновените богомолки, които ще видиш днес  16 Виж всички снимки

17.08.2020, 17:00

Или изобщо някога...

   
 
<p>Богомолките винаги са ни ужасявали, но същевременно няма как да не отбележим, че са впечатляващи създания. <span>Основна</span>част от работата на фотографа <a href="https://www.instagram.com/pang.way/" target="_blank"><span><span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Панг</span></span> <span><span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Уей</span></span></a> са именно тези дългокраки хищници. Все сме си мислели, че богомолките са зелени или кафяви и такова нещо не бяхме виждали досега.</p>

Богомолките винаги са ни ужасявали, но същевременно няма как да не отбележим, че са впечатляващи създания. Основначаст от работата на фотографа Панг Уей са именно тези дългокраки хищници. Все сме си мислели, че богомолките са зелени или кафяви и такова нещо не бяхме виждали досега.

Богомолките винаги са ни ужасявали, но същевременно няма как да не отбележим, че са впечатляващи създания. Основна част от работата на фотографа Панг Уей са именно тези дългокраки хищници. Все сме си мислели, че богомолките са зелени или кафяви и такова нещо не бяхме виждали досега.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ