Тоалетни забавления в Лондон

16.11.2011, 13:52

Ходи ли ви се на бар?

   
 
Тоалетни забавления в Лондон

Преди малко разбрахме за един бар в Лондон, кръстен The Exhibit Bar, в който обаче няма изложби, изобщо не се заблуждавайте. Става дума за място, в което нечий гениален ум е инсталирал игри. Да, но не къде да е, а в тоалетните. В началото това било направено с цел да се привлекат повече клиенти, но в крайна сметка никой не се заел със задачата да премахне тези игри, след като се образувала редовна клиентела, тъй като популярността на бара нараснала с неочаквана бързина.

В тоалетните на бара били инсталирани три игри, едната, от която се казва "Clever Dick" (добро заглавие, нали). Същността на играта е като на всяка тривиа игра, но всичко се постига чрез струята, която мъжете изстрелват в тоалетните приспособления, наречени писоари. Ако пък мъжагите, играещи докато се облекчават, постигнат рекорден резултат, могат да го пуснат в Twitter. Там постижението ще бъде видяно от конкуренти, които със сигурност ще искат да изпробват и своите тоалетни възможности във въпросния бар.

Според нас, идеята за заведение с подобни тоалетни е направо гениална. Всички сме виждали онези писоари, на които има нарисувана муха, за да има в какво да се целим. След време се появиха писоари с футболна вратичка, в които да се целим и като вкараме няколко гола, да тичаме щастливи из тоалетната със свалени дънки (true story). Сега обаче, технологичният напредък казва тежката си дума и неизменно се внедрява и в тази тоалетна ниша, в която обикновено човек е самотник, скучаещ и зяпащ плочките точно над писоара.

Не знаем доколко добра е картинката, в която група пияни мъже се "надиграват" в тоалетната, опитвайки се да поставят рекорд, но ни се струва, че е супер забавна. Притеснява ни обаче вероятността тоалетните да са винаги препълнени от геймъри, а за някой човек в нужда да няма място и усамотение. Разбира се, това би бил най-лошият вариант, но винаги трябва да сме подготвени за евентуална "греда" в плана за облекчаване на пикочния мехур.

Заплюваме си идеята за евентуалния ни бъдещ Div бар, в който ще има подобни забавления, както за мъжете, така и за дамите. Дотогава единственото, което можем да направим, е да си хванем самолета за Лондон и да покажем на онези британски самохвалковци кой командва писоарния парад!

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ