Типовете, които винаги срещате в университета

15.09.2011, 17:15

   
 
Типовете, които винаги срещате в университета

Днес е 15 септември – първият учебен ден. Ако отдавна вече не сте ученици, нямате деца ученици и не сте учители, не знаем до каква степен това ви касае. Но пък ние попаднахме на една забавна статия в Guyism за различните типове хора, които винаги човек среща в университета, особено когато се живее на общежитие. И тъй като след учениците е ред на студентите, а и просто за да си спомните или посмеете, вижте за какви особи става въпрос.

Боб Марли

Това е човекът с марихуаната. Постоянно е напушен и винаги има запаси. Освен това не се къпе често, всъщност май никога не сте го виждали да се къпе. Но той си има причина за това – това е добре за околната среда. Най-вероятно е и пълен вегетарианец. Всъщност просто обича да се напушва и не му пука за нищо друго. Той може и да ви е добър приятел, с който да разпускате. Но, каквото и да правите, не го слушайте, когато ви разказва разни истории, те най-вероятно са плод на фантазията му.

Богаташът

Винаги ще се намери поне един такъв. Стаята му е пълен лукс, както и всичките му вещи – телевизор, лаптоп, готина кола и т.н. И все харчи. Ако сте приятели и ви води по барове, няма проблем, ще спестите доста от пиене. Освен това него всеки го харесва или поне се прави, че го харесва. Как защо? Защото е богат.

На мама момчето

Един от най-често срещаните типажи, които "върлуват" из коридорите на общежитието. С ококорени очи, асоциален и прави всичко, както мама го е учила. Може и да ви е забавно да се опитате да го научите на това-онова, но това няма да даде особен резултат. Особено когато той се прибира при мамчето всеки уикенд.

Купонджията

Този изобщо не е дошъл в университета, за да учи. Той постоянно организира или ходи на партита, сваля мадами, в кръвта му вече тече само алкохол и е винаги готов да купонясва. Има голяма вероятност да се наложи да го откарате в болница след поредната му пиянска нощ или той да оповръща всичко в стаята ви.

Последният девственик

Горкият! Никога не е докосвал жена, а какво остава за нещо повече. А все пак е вече над 18 години. Просто човекът не знае как стават тези неща. Не е задължително да е грозен, просто е неопитен. Той обаче може да се лепне за вас и да ви следва навсякъде. Понаучете го на някои неща, но не му намирайте момиче. Той все пак трябва да се научи да се справя сам.

Мъдрият

И такъв винаги има. Може да е на вашите години, но животът вече го е научил на много. Той не взима прибързани решения, знае защо е отишъл в университета и освен това знае всичко за всичко. Оправя мебели, може да готви, знае и много неща за жените. Същинска сървайвъл енциклопедия.

Чужденецът

Сигурно през повечето време ще ви се струва странен, особено в опитите му да заговори на родния ви език. Той се нуждае някой да го разведе наоколо, да поговори с него, да му каже какви са порядките в страната и в дадения университет.

Зубърът

Зубърите никой не ги обича, дори преподавателите. Той е там, за да учи. Това е ясно, но той ще прекарва 36 от 24 възможни часа в денонощието в учене, четене и развиване на някакви теории. Той знае, че трябва да учи, но не знае какво ще прави после с цялата тази информация, която ежедневно и всяка нощ тъпче в главата си. Възможно е той да ви комплексира, защото когато го слушате и гледате, ще си мислите, че всъщност нищо не знаете за предстоящия изпит. Но през повечето време просто силно ще ви дразни. Напийте го някой път, за да види и другата страна на живота.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ