Тези луди, луди фенове

03.02.2016, 09:30

Пълни откачалки!

   
 
Тези луди, луди фенове

Да си фен на някой музикант или група, не означава само да харесваш тяхната музика, това е да се отъждествяваш с всичко, за което пеят, да искаш да приличаш на тях, да искаш да ги видиш на живо и да се докоснеш до тях. И все пак, някои фенове стигат доста далеч в желанието си да се приближат до идолите си.

Моби срещу Мъжът-дърво

Вярно е, че по рейв партита се случват много откачени неща, но чак пък толкова... Докато Моби си диджействал най-спокойно на едно парти в Торонто, един мъж в костюм на дърво излязъл на сцената и започнал да се бори с него. Не се знае кой победил, но мъжът с костюма на дърво определено е имал предимство чрез елемента на изненадата.

Хвърляне, ама не в публиката

Това, което можем да видим, е, че този маниак се нахвърля върху един от членовете на бандата Zoogma и му поваля инструмента на земята. Защо го прави, нямаме никаква идея.

1641926

Жив бик на парад

Rage Against The Machine са си сериозна група, но това не спира феновете им да се забавляват. По време на един техен концерт в Москва, на сцената излязъл мъж с бяло, тясно бельо и каубойска шапка, който скачал насам-натам, като слагал пръсти на главата си, имитирайки рога. Китаристът Том Морело една не припаднал от смях.

1641931

Мъжът със "соевата бомба"

Докато Боб Дилън пее на наградите "Грами" през 1998 г., на сцената излиза мъж с надпис на гърдите "соева бомба" и започва да танцува по странен начин. Този човек се описва като многожанрово ориентиран артист, та сигурно това неговото е било някакъв "арт пърформънс".

1641930

Плувецът

Един мъж от Чикаго се озовал с белезници, след като плувал цяла миля до крайбрежната къща на Тейлър Суифт на Роуд Айлънд. Там видял охраната ѝ и заплувал обратно в студената вода, но после бил арестуван.

1641923

Феновете на Pantera

Те не просто скачат по време на изпълненията на бандата, те скачат от балкони в залите върху публиката. Някои от тях се приземявали върху кабели, минаващи през помещението, но те търсели начин да се метнат и от тях, та да се приземят върху другите фенове.

1641928

Подарък за Alice Cooper

Двама фена на звездата веднъж се появили в двора му и му подарили малък ковчег. Когато той разбрал, че вътре в ковчега има сърце на котка, накарал да ги арестуват.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ