Твърде притеснителни факти за кучешкия затвор в Израел

30.11.2020, 10:15

Тия хора не са добре!

   
 
Твърде притеснителни факти за кучешкия затвор в Израел

В Израел има специален затвор за кучета. Всички четириноги, които по някакъв начин са нарушили закона и са признати за виновни, отиват там. Мястото на затваряне не се различава много от човешкото - там има и изолатори.

ако дадено куче застраши човешки живот, ако куче ухапе или уплаши някого, то отива в затвора. Освен това то ще бъде изпратено в затвора, дори ако е спасило къщата на собственика от обирджия и го е ухапало.

Минималният период е 10 дни. Ако кучето се е държало добре и се е реформирало, собственикът може да го прибере вкъщи. С особено ужасно престъпление агресивното куче може да бъде осъдено за цял живот. Ако голямо куче бъде изпратено в затвора, след като бъде осъдено за нападение, докато охранява къща, то може да бъде изпратено на военна служба.

Как изглежда затворът за кучета? Хулиганите са настанени в уединени клетки, но има и затворени изолационни отделения. Кучетата, както и хората, имат право на срещи с близки. Собственикът може да донесе вкусни колети на домашния си любимец. Разходките също са разрешени, но не и за бойните породи - те могат да бъдат твърде агресивни към пазачите.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ