Талантите на Rolling Stones

02.11.2011, 13:45

   
 
Талантите на Rolling Stones

Никога не сме се съмнявали, че Rolling Stones са велики. Все пак те са били звезди още дълги години преди да се родим и още са такива. Нищо че остаряват. Май с възрастта стават още по-силни. И макар в момента да не са в най-добри отношения според медиите, те са сила, която не може да бъде пренебрегната.

Силата на Мик Джагър е в позата, в пеенето, в неповторимите движения на сцената (въпреки че някои хора, разбирайте Maroon 5, си мислят, че е възможно и му посветиха песента "Move Like Jagger"). Силата на Кийт Ричардс е в музиката, в китарата, в пиенето и явно в писането, след като издаде автобиографията си "Life" и тя се превърна в бестселър. А силата на Рони Ууд, изненадващо, но факт, се оказва, освен в музиката, но и в рисуването.

Най-тихият "камък" се гласи да открие собствена изложба, наречена "Ronnie Wood's Faces, Time and Places", която ще се състои в Лондон от 7 до 12 ноември. В нея ще бъдат включени цели 100 творби. И художествената му кариера е подпомогната не от друг, а от истинският новатор в областта Деймиън Хърст, на когото, според NME, Ууд наскоро е помогнал в битката с наркотиците и алкохола.

На нас ни е доста интересно какви картини са излезли изпод пръстите на Рони Ууд. И сме сигурни, че ако са като звуците на китарата му или като песните, които е писал, ще си заслужава да бъдат видени.

Самият Ууд казва: "Хората не знаят, че съм художник. Да свиря като част от групата е чудесно, но изразяването на индивидуалност като художник е нещо много лично".

Прав е човекът. Трябва да изразява себе си, а сме сигурни, че сред всепоглъщащата фигура на Мик Джагър и лудия образ на Кийт Ричардс не му е било много лесно да го прави досега.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ