Съветът на Дейвид Бекъм за битка с махмурлука

22.12.2016, 19:30

Научил го е от дядо си

   
 
Съветът на Дейвид Бекъм за битка с махмурлука

Всеки си има собствен начин да се пребори с махмурлука. Някои пият много вода, други ядат плодове, трети повръщат, а четвърти започват да пият отново. Едно е сигурно - денят след тежка нощ се отписва. Той принадлежи на главоболието, летаргията и параноята за нещата, които може би са се случили.

Футболната и модна икона Дейвид Бекъм обаче разкри в интервю пред GQ, че не се страхува от махмурлука, защото има безотказен метод за побеждаването му. Според него ключът се крие в изпиването на една таблетка Алка Зелцер преди лягане (може и просто обикновен аналгетик) и изяждането на хубав сандвич с бекон (или нещо друго мазно) веднага след събуждане. Бившият капитан на Англия добави, че е научил метода от дядо си и той винаги му е вършил безотказна работа.

Ние не мислим, че човек като Бекъм, който винаги перфектно се е грижил за формата си, прекалява чак толкова много с алкохола и знае какво представлява сутрин след 4 водки, 7 бири и 12 шота, но категорично се съгласяваме с метода му, защото сме го изпробвали. Не познаваме лично нито Бекъм, нито дядо му, но Алка Зелцер преди лягане и нещо мазно на сутринта работят безотказно! Следващия път опитайте!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ