Страшните тайни на хората

26.07.2016, 19:30

И не са измислени, истински истории са

   
 
Страшните тайни на хората

Някои тайни трябва да бъдат пазени до гроб, но има хора, които не мислят така и си умират да споделят какво им се е случило или знаят за другите. Пикантно!

След Коледното парти мъжът ми и брат ми заспаха с децата на долния етаж на къщата. На сутринта брат ми се шегуваше, че имам смучка. Наистина имах. Жена му не спря да смуче врата ми цяла нощ.

Шефът ми не е бил на работа от 3 месеца. Плаща ми една трета от заплатата му, за да го покривам и да му казвам кога има срещи, от които не може да се измъкне, та се появява, когато му кажа, че трябва.

Няколко години преди баба ми и дядо ми да починат, подновиха брачните си клетви. Малко хора знаеха, че всъщност това беше сватбата им. Срещнали се в началото на Втората световна война и никога нямали шанса да се оженят наистина.

Дядо ми убил човек, сменил си името и се преместил в Аляска. Майка ми не знае, но баба ми каза.

Един приятел ми каза, че си направил вазектомия, а с жена му се опитват да имат деца. Поне тя така си мисли.

Забременях, когато бях в гимназията, направих аборт, но не казах на приятеля си, защото знаех, че ще иска да се оженим.

Майка ми трябваше да изхвърли всички чорапи на по-малкия ми брат, защото ги нападнаха мравки. Но тя не знае защо мравките бяха по тях - заради спермата.

Оказва се, че родителите ми са братовчеди. Нямат кръвна връзка, но пак си беше шокиращ факт.

Един от най-добрите ми приятели има три деца. Нито едно не е негово и всяко е от различен баща, но той не знае. Това ще го убие. Никога не бих му казал.

Спах с еди от учителите си лятото след завършването. Не съм казала на никого.

8-годишната дъщеря на колежката ми доста често идва в офиса ни и говори за майка си като за важна бизнес дама, която пътува много. Всъщност майка ѝ е компаньонка и често се налага да пътува до клиентите си.

Преди дядо ми да почине ми каза, че баба ми му изневерила преди да се роди татко. Имала извънбрачна дъщеря, която дала за осиновяване. Баща ми няма представа, че има по-голяма сестра.

Отглеждам дете, което не е мое. Казах на майка му, че ДНК тестът е показал, че аз съм бащата, защото тя е наркоманка и алкохоличка. Тя никога няма да плати за повторен тест. Близките ми обаче нямат представа за това.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ