Странни услуги, за които знаменитостите си плащат

18.01.2020, 10:00

Така са богатите хора...

   
 
Странни услуги, за които знаменитостите си плащат

Някои хора имат толкова много пари, че се чудят какво да ги правят. И тогава си наемат човек, който да ги буди сутрин или да ги преоблича. Но това не е всичко. Виж за какви извратении си плащат богатите и известни ззвезди от шоубизнеса.

Лейди Гага си плаща, за да не се чувства самотна

Тя моли своя асистент да прекарва нощите с нея, защото не обича да спи сама. Условието е да си легнепредварително, за да затопли мястото на Гага.

Професионално стискане на зърната на Pink

2207627

Певицата обича да си стиска зърната си преди изпълнението, за да изглеждат гърдире ѝ по-добре на сцената. За тази цел има отделен човек в нейния екип.

Марк Уолбърг има жив будилник

2207625

Актьорът е известен с точността си и има начин да не заакъснее за важна среща.Той е наел специален човек, който да го буди сутрин.

Принц Чарлз не знае как да се съблече

Специален служител сваля дрехите му. Най-вероятно Чарлз никога през живота си не се е събличал. Това е кралският живот, от който избягаха Меган Маркъл и принц Хари.

Джъстин Бийбър не държи храната си сам

2207623

Говори се, че Бийбър има цяла свита асистенти. Задачата на някои от тях е да държат храната и напитките му.

Род Стюарт има специален екип, който да затъмнява стаята му

2207626

Британският певец не може да заспи, ако дори малко естествена светлина влезе в стаята му от улицата. Затова по време на турне специален екип пристига в хотела и запечатва всички пукнатини и отвори, така че стаята му да е напълно тъмна.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ