Странни причини, поради които се влюбваме

29.08.2016, 12:00

Не е просто съдба!

   
 
Странни причини, поради които се влюбваме

Истината е, че причината да се влюбваме няма нищо общо със съдбата, както досега сте си мислели. Необходими са много по-различни предпоставки, за да възникне любов.

Предлагаме ви списък с необичайни явления, които привличат хората един към друг.

Противоположностите НЕ се привличат!

Проучвания показват, че популярното клише се е превърнало в абсолютна отживелица. Двама души с общи разбирания и сходно поведение могат да създадат по-добра емоционална връзка помежду си. Също така те се разбират повече и това им помага да се чувстват спокойни един с друг.

Височината има значение

Високият ръст е предимство, особено при мъжете. По-високите представители на силния пол се радват на повече внимание от страна на жените. Това подсилва и самочувствието им.

Зяпането

1769753

Проучване доказва, че взирайки се в очите на другия за около две минути може да се подбуди привличане. Това се случва и при хора, които никога преди не са се срещали. Да, дори непознатите не могат да устоят на силната примамка на погледа в очите.

Ароматът, който излъчвате

Той никога не остава незабелязан, затова е изключително важно как миришете.

Смята се,че жените по време на овулация биват привлечени от аромата на мъже с високо ниво на тестостерон.

Пътешествията

1769756

Една от научните причини за любовта е да правите нещо вълнуващо заедно. Твърди се, че съществува силна връзка между безпокойството и сексуалното привличане. Създава се нещо като пробуждане, поради наличието на потенциален партньор и това повишава нивата на сексуалното привличане между двама души.

Ако имате куче за домашен любимец

Жените със сигурност си падат по мъже, които разхождат домашния си любимец навън. Според тях мъжете, които имат кучета с в пъти по-привлекателни от останалите, защото демонстрират грижовност, спокойствие и отзивчивост.

Инцидентна неприятна първа среща

Често се случва да започнем да изпитваме симпатии към човек, който не ни е харесал при първата ни среща с него. Ако сте оставили лошо първоначално впечатление у някого,то при втората ви среща нещата вероятно ще се променят. Затова имайте едно наум и внимавайте как се държите.

Червеният цвят

1769755

Червеното облекло ни прави по-привлекателни и по-уверени. Освен това пробужда сексуално привличане и затова жените често носят червени рокли, за да привлекат противоположния пол.

Брадата

1769752

Една от основните причини, поради които жените се влюбват е наличието на брада у силния пол. Проучване показва, че наболата брада у мъжете се определя като по-атрактивна от гъстата брада или пък напълно липсващата такава.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ