Странна история от старите ленти

12.05.2016, 18:00

Какво се крие в тези снимки

   
 
Странна история от старите ленти

Намерихме стари снимки, които са запечатали не само историята, но и няколко доста странни детайла. Дори и първата, наглед скучна снимка на Фидел Кастро, има своите странности, когато се загледате. Ние ще ви ги покажем и ще разкажем за тях.

Сладка среща

1705251

На пръв поглед нищо необичайно - среща между комунистически лидери. Ето какво е интересното. Забележете, че само Кастро си позволява да пуши цигара. Обърнете внимание на плика с бяло съдържание, който стои пред него. Историята разказва, че преговорите били за износа на захар, но по това време захарта в Куба не се рафинира, което значи, че би следвало да е кафява. Тогава за какво били преговорите?! Обърнете внимание и на ръката на Кастро - носи два Rolex-a.

Странен лов

1705254

Това се случило през 1960 година на 30 км. от Париж. Съдбата на ловците не е известна след като разгонен елен самоотвержено ги напада, но кадърът, съгласете се, е живописен.

Скоклив бик

1705255

На вашето внимание е един от най-расовите бойни бикове в историята. За чистотата на кръвта му се носели легенди. Станал е баща на повече от 50 расови крави и е могъл да скача по 2 метра.

Съветски прелести

1705252

Комунистите може да са се застъпвали за морала и приличието, но ето така са продавали коли извън Желязната завеса.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ