Стани супер мъж: 3 кулинарни канала в YouTube, които ще те направя още по-добър 3

03.01.2019, 15:00

Важно е всеки мъж да придобива нови умения

   
 
Стани супер мъж: 3 кулинарни канала в YouTube, които ще те направя още по-добър

Трябва да ти е станало ясно, че времената на запотения пиещ бира глуповат мачо с много мускули са отминали. Съвременният мъж трябва да е комплексен индивид – четящ, буден с изграден стил и интереси. Та, ето защо покрай книгите и спорта неминуемо идва момента със здравословното хранене. (Не, не ни разбирай погрешно – абсолютно сме несъгласни с веган културата и извратените, които се опитват да ни втълпят последните години. Тук ще си говорим за друго). Предлагаме ти 3 наистина добри мъжки кулинарни канала, които ще те научат не само да готвиш вкусно, но и здравословно.

Гордън Рамзи

Да, онзи същият, който крещи по подчинените си по телевизията в "Кухнята на Ада". Абстрахирай се обаче от сценичното му поведение – Рамзи е мил и отзивчив човек, а каналът му има 8 милиона следвания. Има на какво да се научиш там.

Джейми Оливър

Един от най-интересните шеф готвачи на нашето време. Джейми е поел люта битка срещу нездравословното хранене: пише книги, води телевизиони предавия и дори успя да осъди Макдоналдс. Всичко това му спечели почетния Орден на Британската империя. Сега има и канал в YouTube, от който може да се възползваш.

Food Wishes

Шеф Джон Мицуич не е толкова известен, колкото първите двама и няма собствена верига ресторанти. Майсторството му обаче не отстъпва и на милиметър от Джон и Рамзи. Най-интересното при него е, че храна е в центъра на събитието.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ