Спечелете пропуск за целия 19-и София Филм Фест: Въпрос 6

26.02.2015, 09:33

Последен шанс да се борите за наградата

   
 
Спечелете пропуск за целия 19-и София Филм Фест: Въпрос 6

Вече нямаме търпение София Филм Фест да започне и сме сигурни, че вълнението е обзело и вас. Нашата игра, от която можете да спечелите пропуск за всички филми в рамките на фестивала, вече е към своя край, но вие все още имате шанс да се борите за наградата ни. За целта трябва да отговорите правилно чрез Facebook коментар на всички шест въпроса, които са тематично свързани с кино събитието. Ако сте пропуснали някой, може да се върнете и да дадете своя отговор: Въпрос 1, Въпрос 2, Въпрос 3, Въпрос 4, Въпрос 5.

Днес ви представяме последния въпрос в нашата игра. Отново условието е да отговорите правилно с Facebook коментар, а ако сте направили същото и на предишните ни пет питания, автоматично вилзате в томболата ни за наградата. Името на победителя, който ще ходи и ще си гледа с кеф филми от програмата на София Филм Фест, ще изтеглим утре, 27 февруари.

А ето го и последния въпрос от играта:

Как се нарича събитието, част от Международния София Филм Фест, което събира европейския елит в кино индустрията и на което се представят проекти за първи, втори и трети филм пред професионална публика?

Пожелаваме успех на всички киномани, а утре си стискайте палци, за да изтеглим именно вас!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 26.02.2015 | 11:37
1 Sofia Meetings
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ