Спечелете два билета за Dirty Vegas с играта на Div.bg

27.04.2015, 12:30

Първото гостуване на британското дуо у нас е на 15 май

   
 
Спечелете два билета за Dirty Vegas с играта на Div.bg

На 15 май в НДК ще се състои едно от най-чаканите пролетни музикални събития у нас - първото гостуване на Dirty Vegas в България. Феновете им вече нямат търпение да изминат тези няколко дни до заветната дата, а ние решихме, че трябва да подарим два билета на един от вас, за да може хем да ни запомните с добро, хем да отидете на парти и да се забавлявате здраво. За да влезете в борбата за ценните хартийки, трябва да отговорите правилно на нашия специален въпрос и то чрез Facebook коментар. Но преди това ще ви дадем кратко инфо за онова, което ни очаква на 15 май.

Dirty Vegas ще бъдат подгрявани от двама от най-обичаните български DJ-и и лица на Метрополис - DJ Steven и DJ Smurf. Това няма как да ни учудва, тъй като двамата често застават рамо до рамо с мегазвезди от този жанр, като част от тях са Carl Cox, John Digweed, Sharam & Dubfire от Deep Dish, Sven Vath, Nick Warren и др.

1498461

Само преди няколко дни Dirty Vegas пуснаха специално видео обръщение към феновете им в България, което окончателно покачи вълнението.

1498462

Ние също нямаме търпение да дойде заветната дата и за да не ви бавим повече, директно пристъпваме към въпроса ни. Ето го и него:

Кой ще подгрява от българска страна партито на Dirty Vegas на 15 май в София?

Очакваме вашите верни отговори като Facebook коментар под този материал, а на 4 май, понеделник, ще изтеглим името на късметлията, който ще спечели два билета за партито в НДК.

Стискаме палци на всички, но ако случайно късметът ви не проработи в нашата игра, можете да намерите билетите на цена от 30 лв. на Ticketportal.bg, в билетен център НДК, касата на "Арена Армеец", верига магазини Office1Superstore, Booktrading, книжен център Гринуич, магазини "На Тъмно".

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 2
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 29.04.2015 | 14:57
2 DJ Steven & DJ Smurf
от Не е посочен | 29.04.2015 | 14:30
1 Диджей Стивън и диджей Смърф (Метрополис)
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ