Спечелете акредитация за целия 20-и София Филм Фест с Div.bg: ВЪПРОС 2

02.03.2016, 11:00

Раздаваме и билети

   
 
Спечелете акредитация за целия 20-и София Филм Фест с Div.bg: ВЪПРОС 2

Както знаете, преди два дни дадохме началото на нашата нова игра, която се случва съвместно със София Филм Фест, който тази година започва на 10-и март и е 20-и поред. В понеделник зададохме нашия първи въпрос, чрез който ви предоставихме възможност да спечелите билети за откриването на фестивала. Но, внимание, имаме и голяма награда - акредитация за целия фестивал, с която имате достъп до всеки филм, който си пожелаете. За нея можете да се борите, ако отговорите правилно на всичките ни въпроси.

Няма да ви бавим повече, а веднага ще ви зададем нашия ВЪПРОС 2:

"Aз съм българин – и винаги съм се чувствал така. Израснал съм в българско семейство, макар и далеч от България". – на кой световноизвестен холивудски режисьор с български корени принадлежат тези думи? Той ще бъде специален гост на 20-ото издание на София Филм Фест, носител е на "Златна мечка" в Берлин, има две номинации за "Златна палма" в Кан и една номинация за "Оскар".

Очакваме вашите верни отговори като Facebook коментар под този материал, а за един от вас сме подготвили два билета за култовия филм "Рамбо: Първа кръв" на 12 март в Дом на киното от 17:30 ч.

Очаквайте следващия ни въпрос още в петък. Иначе не забравайте, че за да се борите за голямата ни награда, трябва да сте отговорили правилно на всички наши въпроси. Очаквайте обявяването на имената на всички победители във вторник, 8 март.

Ако сте пропуснали първия ни въпрос, ще го откриете ТУК!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 3
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 08.03.2016 | 09:31
3 Тед Кочев
от Не е посочен | 02.03.2016 | 13:35
2 Тед Кочев
от Не е посочен | 02.03.2016 | 13:34
1 Тед Кочев
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ