Спечелете "meet and greet" и билет за концерта на Operation: Mindcrime!

10.11.2015, 11:00

Трима късметлии ще се ръкуват с Джеф Тейт и компания

   
 
Спечелете "meet and greet" и билет за концерта на Operation: Mindcrime!

Всички истински метъл маниаци знаят, че на 17 ноември в Sofia Live Club ще се случи грандиозно събитие – Operaton: Mindcrime ще стъпят за първи път на българска земя. Бандата на бившия вокалист на Queensrÿche – Джеф Тейт, ще представи концептуалния албум "The Key" в клубна атмосфера, а не в зала, както бе планирано първоначално. Причината? По-добро озвучаване и по-уютно атмосфера. Одобряваме.

На всички им е ясно, че наред с новите парчета публиката ще чуе и всички хитове на Queensrÿche, които добре познаваме. Div.bg и София Мюзик Ентерпрайсис ви даваме възможността да спечелите билет за концерта, както и "meet and greet", чрез който ще се запознаете с групата и ще можете да ги попитате каквото си пожелаете. Трима от вас ще се срещнат с Operation: Mindcrime, но само при едно условие. А то е да отговорите правилно на нашия въпрос. Преди да ви го зададем обаче, ще ви кажем две думи за групата, която чакаме на родна земя.

Operation: Mindcrime е съвсем "прясна" банда – създадена е през 2014 г. Групата носи името на култовия албум на Queensrÿche от (1988), за който Джеф Тейт получава пълни права след съдебни дела с останалите членове от бившата му формация. Първият албум на Operation: Mindcrime - "The Key", излезе съвсем скоро – на 18 септември, и е част от концептуална трилогия, с която Джеф Тейт ще се опита да продължи започнатото от него като композитор и изпълнител.

1594782

А сега да пристъпим към най-важната част, а именно нашия въпрос, чийто верен отговор ще даде възможност на трима от вас не само да присъстват на концерта, но и да се срещнат лично с членовете на Operation: Mindcrime в България и да говорят с тях. Ето го и въпроса:

Откъде идва името на новата група на Джеф Тейт Operation: Mindcrime?

Очакваме вашите верни отговори като Facebook коментари под тази статия до 15 ноември включително. На 16 ноември, понеделник, ще обявим имената на тримата късметлии, които ще се срещнат очи в очи с Operation: Mindcrime! Успех!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 2
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 10.11.2015 | 19:49
2 Operation: Mindcrime е третия албум на Queensrÿche, в който Джеф Тейт е вокал.
от Не е посочен | 10.11.2015 | 19:29
1 Така се казва един от най-страхотните албуми на Queensryche от 1988 година:Operation:Mindcrime.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ