Спайдърмен се качва на БДЖ с конкурса "Репортийн 2016"

16.12.2016, 19:00

Младежта на България предлага свежи идеи в тазгодишното издание на конкурса

   
 
Спайдърмен се качва на БДЖ с конкурса "Репортийн 2016"

Ако Спайдърмен се придвижваше с БДЖ, той със сигурност нямаше да стигне навреме за моментите, в които трябва да спасява света. Това е теорията на един от учениците, които решиха да изпратят свое видео в конкурса за каузи, които променят света - "Репортийн 2016".

Момчето, което е главен герой на забавното видео, решава да потърси промяна за влаковете в България, правейки интересна съпоставка със супергерой, решил да се възползва от транспорта за важен случай. Сред решенията на кандидата в оригиналния конкурс присъства дори молба към самия Марк Цукербърг, който да направи така необходимата фейсбук страница на БДЖ. Стъпката не само ще въведе в социалните мрежи, но и ще реабилитира този транспорт в очите на тийн поколението.

1823618

Предложението е само част от многото идеи на тема "Обичам хейта", които кандидатите в петото издание на "Репортийн" представят в платформата. През февруари конкурсът ще избере и победителите, които са потърсили промяна в заобикалящата ги среда, представяйки своята гледна точка по оригинален начин с градивна критика.

Най-интересните видеа, както и подробности за конкурса можете да откриете на официалния сайт на Репортийн.

1823619


   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ