Световни рекорди по идиотизъм

25.07.2016, 16:30

Хора, които доста са прекрачили границите

   
 
Световни рекорди по идиотизъм

Има тънка граница между умствената изостаналост и гениалността. Някъде около 60 точки на IQ тестовете. Някои от хората, за които ще стане дума тук, са брутални идиоти, други са доста забележителни. Изводът от всички тези истории е, че всеки може да изпъкне по някакъв начин.

1752905

С превишена скорост 3 пъти за час

На 7 юли тази жена - Кай Китчън (да не сбъркате името ѝ с това на някой китайски ресторант) била хваната да шофира във Вирджиния с превишена скорост. След 45 минути я хванали отново, с още по-висока скорост. Тя обаче явно си е мислела, че е невидима, защото след още около 15-20 минути полицаите я хващат пак да се движи с непозволена скорост. Задържали я, пусната е под гаранция от 1000 долара и ѝ е забранено да шофира на територията на щата цяла година.

1752904

Най-възрастната проститутка

Запознайте се с Шийла Вогел-Коуп - най-възрастната проститутка. НА 85 години тя решила да загърби работата си в Walmart и да практикува най-древната професия. Взима по 420 долара на час и на седмица обслужва около 10 клиенти.

1752906

Пловдивчанин с рекордно количество алкохол в кръвта

През декември 2004 г. нашенецът бил откаран в болница след катастрофа. Той бил 67-годишен пешеходец, блъснат от кола. В кръвта му открили 9,14 промила алкохол. Той си ходел и говорел нормално. Затова и докторите проверили пет пъти резултата от теста. В началото си помислили, че уредите им са нещо повредени. Е, да, ама не. Пред нашия Петър Христозов Петров Ози Озбърн ряпа да яде.

1752908

Жената с най-дългото ако

И това ако не е рекорд. През февруари 1995 г. Мишел Хайнс се подлага на специална диета и успява да изака почти 8-метрово лайно.

1752910

Жената, която се е омъжвала 23 пъти

Повечето хора се женят веднъж в живота, някои и толкова не се женят даже. Но Линда Улф е пристрастена към брака, тя се е омъжвала цели 23 пъти. Сред съпрузите ѝ има двама гейове, двама бездомника и едноок престъпник. Тя се омъжва и за Джак Горли - мъжът с най-много бракове (29), който обаче умира. Явно от плащане на издръжка на бивши съпруги.

1752911

Единствената самолетна катастрофа, причинена от крокодил

18 души, включително и пилотът Крис Уилсън, загинали в самолетна катастрофа в Конго, след като крокодил избягал от чантата на един от пасажерите. Според разследващите инцидента, паникьосани пътници избягали в предната част на самолета и причинили сблъсъка му със земята. А крокодилът всъщност бил доста малък, около 90 см.

1752912

Най-възрастният стриптизьор

През 2003 г. Бърни Баркър бил признат от Рекордите на Гинес за най-възрастният стриптизьор. Поставили му диагнозата рак на дебелото черво и той продължил със стриптийза, за да остане във форма. Участвал в 42 състезания по стриптийз. За съжаление, през 2007 г. умира.

1752907

Човекът с най-дългите ушни косми

Така е, някои хора използват тример, за да си махат космите в ушите, други си ги пускат да растат на воля и поставят рекорди. Това направил Радханант Байпай, който през 2003 г. поставил рекорд за най-дългите косми в ушите - цели 25 сантиметра. Преди това жена му все му се молела да си махне космите, но след признаването на рекорда, му позволила да си ходи с тях, защото те били вече повод не за срам, а за гордост. 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ