Свежи признания от пияници

11.05.2016, 15:00

Винаги могат да ни изненадат

   
 
Свежи признания от пияници

Обичаме да четем какво споделят хората за пиянските си изцепки. Може би защото не си спомняме своите собствени, но сме сигурни, че нещо такова ни се е случвало.

Веднъж, като се напих, скрих 80 долара от себе си. Беше преди повече от година и още не съм ги намерил.

Напих се и реших да си направя акаунт в Инстаграм, за да публикувам действията си.

Отидох на среща с един, напих се много, подмокрих леглото, докато и той беше там. Тръгнах си в 4 сутринта и сега правя всичко възможно да го избягвам.

Веднъж така се напих, че започнах да крещя на вратата си, че пуска лоши хора да влизат в живота ми.

Пияното ми аз реши да си боядиса тялото. Боята не се измива с нищо.

Така се напих, че направих куклено шоу с чорапи за плюшените си животни и котката си, а после се разплаках, защото те не му обърнаха никакво внимание.

Веднъж, когато бях много пиян, помолих сервитьора да ми донесе "някаква храна". Той просто кимна.

Вчера се напих и изпратих доста неудобен смс на майката на бившата си. Писах ѝ, че ако някога иска да изневери, да ми се обади.

Напил съм се и съм си оставил бележка, че съм направил сандвич със сирене. Отварям хладилника и намирам три парчета сирене. И като се напия съм гадняр.

Веднъж като се напих, се натисках с тоалетната хартия.

1704092

Напил съм се и съм си поръчал гигантска статуя на Гандалф. Изобщо бях забравил за това, докато не получих огромна кутия вкъщи. Това беше най-хубавият подарък, който пияното ми аз е дало на трезвото ми аз.

Когато съм пияна, правя шеги за себе си в трезво състояние. Последния път си замразих сутиена.

При първата ми среща с гаджето ми бях много пияна. Паднах в един канал. Не си спомнях как изглежда приятелят ми до втората ни среща.

Попитах едно момиче дали ще ми стане гадже. Оказа се, че тя вече е. Миналата седмица съм се напил и съм я попитал. Тя се била съгласила.

Веднъж така се напих, че напълних празна бутилка с картофена салата и се опитах да я изпия.

Когато се напия, търся странни неща в Google. Явно последния път съм търсил дали аквариумна рибка може да получи клаустрофобия.

Като се напих един път, се обадих на зоопарка в Сан Диего, за да им кажа, че коалите им са умрели, защото не се движат на камерата. Оказа се, че коалите просто спят.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ