Самопровъзгласил се пастор пърди Светия дух върху лицата на хората

21.03.2021, 10:00

Рикиши, ти ли си?

   
 
Самопровъзгласил се пастор пърди Светия дух върху лицата на хората

Преди години мислехме, че единственият способен да пърди върху лицата на хората и да бъде възхваляван за това е кечичстът Рикиши от Световната Федерация по кеч. Е, оказва се, че той има последователи по света и то Божи хора.

Ако все още си объркан от заглавието, ще ти кажем, че си го прочел правилно и без съмнение историята по-долу силно понамирисва...

Пастор от SevenFold Holy Spirit Ministries твърди, че лекува хората, като "изпуска" Светия Дух на лицата им под формата на газове (Абе, пърди си човекът!). Крис Пенелопе, самопровъзгласил се Божий човек, многократно е заснеман седнал върху лицата на хората и пърдящ върху тях.

2282759

Десетки интелигентни и образовани хора чакат да получат свещения газ върху лицата си, вярвайки, че ще помогне на бизнеса им да процъфти и да забогатеят. Говори се, че дългите опашки са нещо обичайно и хората се редят, за да получат своите благословии чрез... пръдня.

Някои предприемачи чакат по два месеца пасторът да пръдне Светия Дух върху лицата им, за да могат да започнат да печелят отново. Бивш член свидетелства, че по-голямата част от хората плащат солидна такса, за да събират аромата от задните части в контейнери и да го миришат винаги, когато присъстват на бизнес сделки и дела.

Ей такова нещо не сме очкавали да видим и не можем да повярваме, че на този свят има такива идиоти... Ако знаехме, че така се правят пари щяхме да си пестим газовете, а не да ги прахосваме безпричинно под път и над път!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ