Разстроени истории

01.04.2016, 15:30

Да не ви се случва!

   
 
Разстроени истории

Неприятно е, но някой трябва да ги разкаже. Тези истории за диария са отвратителни, но може би, след като ги прочетете и не повърнете, ще се почувствате по-добре, защото не са се случили на вас.

Ла*няна втора среща

Бяхме на втора среща, возехме се в колата, когато усетих, че в корема ми настъпва нещо страшно. Помолих го да спре край пътя. Той ме попита дали съм добре, но аз не можех да отговоря, защото цялата ми сила бе съсредоточена да стискам бузите на дупето си. Но не устисках. Диарията излезе, качи се над дънките ми, беше ужасно. Този мъж, с когото бях тогава, е мой съпруг сега.

Зомби апокалипсис

Играех зомби в един филм. Не се чувствах много добре, а и малката къща, в която снимахме, беше пренаселена, над 30 души бяхме вътре. Качих се на колата, за да намеря някое заведение с тоалетна. Намерих, но беше вече късно, бях напълнил гащите. Крещейки, питах собственика къде е банята, той ми посочи уплашен. Чак когато излизах, осъзнах, че още съм със зомби дрехите и грима и сигурно бях изплашил човека до смърт.

Парализиран

Избягах в тоалетната на един магазин, защото не можех да се сдържам повече, но след като всичко излезе, установих, че съм засегнал нерв на гръбнака при рязкото сядане на тоалетната чиния и не мога да мръдна оттам. Парамедиците дойдоха да изстържат голия ми задник от тоалетната, след което движението отново се върна в долната част на тялото ми.

Сватбени бомбети

С мъжа ми се оженихме в Лас Вегас. Веднага щом се прибрахме в стаята в хотела, той заспа, а аз започнах да повръщам и да акам едновременно. Използвах всички налични кърпи и хартия в стаята, също така калъфките, пердетата, всичко, за да почистя. След това ги изхвърлих. На следващата година отидохме пак там за годишнината ни и, случайно или не, ни дадоха същата стая. Мебелите бяха разместени. Мъжът ми премести един фотьойл и каза "Петното от повръщаното ти още стои тук.". Той изобщо нямаше представа, че петното не е от повърнато.

1677697

В басейна

Бях на около 5 години, със сестра ми се къпахме в басейна на хотела. Реших да отида в единия ъгъл да пръдна. Голяма грешка. Имах диария. Майка ми ме отнесе в стаята и ме къпа дълго, навсякъде имаше ла*на. Накратко - трябваше да изпразнят целия басейн, за да го изчистят и напълнят наново.

На игрището

Още през първия ден на тренировките по волейбол направих грешката да ям от McDonald's. По време на обиколките на игрището усетих, че ще акам. Училището беше затворено, затова трябваше да ида в гората. Но течността вече излизаше. Единственото, което можех да направя, бе да седна на земята. Казах на треньора, че трябва да си тръгна и майка ми ще дойде да ме вземе. Отидох до колата с патешко ходене. Всички бяха разбрали защо.

1677699

Разсейване

Бях в колежа, взимах антибиотици. Една вечер след купон приятел ме покани да остана да спя при него. Бях глупава да се съглася, но тогава не ми беше много добре. През нощта реших да пусна една много тиха пръдня, която обаче се оказа ужасна диария. Целите ми крака под полата бяха залети. Момчето се събуди, но явно не осъзнаваше какво се е случило на 20 сантиметра от него. За да го разсея, му направих чекия. После се прибрах вкъщи. Изненадващо, но факт - ходих с това момче три години след това.

В самолета

След няколко дни пикантна храна в Коста Рика, стомахът ми не издържа и още в самолета диарията ме връхлетя. Напълних тоалетната до ръба. Пуснах водата и се озовах целия в ла*на. Все едно бомба беше избухнала в тоалетната чиния. Имаше диария навсякъде - по мен, по пода, по тавана, по стените. Опитах се да почистя, но нищо не можа да заличи петната и миризмата, когато се върнах на мястото си.

Пияна и заляна

Бях много пияна, повръщах в колата през целия път към къщи. Гаджето ми караше. Повръщах през прозореца и по ливадите на хората. Когато се прибрахме, и двамата забелязахме, че мириша много лошо. Бях се наакала. Носех чорапогащник, така че това се беше разляло навсякъде. Приятелят ми ме вкара в банята да ме изкъпе. Аз само плачех и казвах "Моля те не ме изоставай, не късай с мен!".

На лагер

Бяхме на лагер и имахме много секси треньор. Аз имах запек, затова сестрата на лагера ми даде нещо да ме отпусне. Няколко часа след това отидох до ъгъла на кафенето, за да пръдна. Само че не беше пръдня, а диария. В този момент треньорът идваше към мен. Седнах на земята и разлях някаква консерва с домати, все едно съм разсипала нещо и съм се навела да го събирам. Но той знаеше много добре, защото дойде при мен с думите "Наака ли се?".

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ