Пръстите на краката ви издават повече, отколкото си мислите

04.07.2016, 19:30

Формата им е от голямо значение

   
 
Пръстите на краката ви издават повече, отколкото си мислите

Ако си мислите, че формата на пръстите на краката ви не е от значение, да знаете, че се лъжете. Оказва се, че именно по нея може да се определи какъв е един човек. Е, предлагаме ви да сведете поглед към краката си, да разгледате добре каква форма образуват пръстите ви и да прочетете какво означава тя:

Фигура 1

Това е най-често разпространената форма. Ако пръстите на краката ви изглеждат по този начин, то вие обичате да общувате и да създавате нови социални контакти. Хората ви намират за чудесни и обичат да са около вас. Добри оратори сте. В кариерата си също сте успешни, защото не се страхувате да говорите с партньорите и да създавате нови професионални познанства.

Фигура 2

Вие сте импулсивни и емоционални. Важните решения в живота си не взимате рационално, а със сърцето си. Всъщност, вие сте добри хора, но често околните не ви разбират. В любовните си връзки сте всеотдайни и често успявате дълго време да прекарате с един човек, без да изпитате отегчение.

Фигура 3

Вие сте по-скоро спокойни хора, уравновесени сте и не сте склонни да действате импулсивно. Предпочитате да обмислите дадена ситуация, за да сте сигурни, че ще вземете правилното решение. Хората познават тези ваши качества и често търсят съвет от вас.

Фигура 4

Вие обичате живота и не го криете. Креативни сте, цветни сте и обичате да се изразявате емоционално. Заразявате околните със своя артистизъм и доброта.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ