Потребители споделят: Потресаващи случки в метрото

09.06.2020, 17:00

Радваме се, че не сме били на тяхно място!

   
 
Потребители споделят: Потресаващи случки в метрото

Градският транспорт е място, на което можем да преживеем какво ли не. Комфортът на личния автомобил не е способен да ни предостави онова истинско приключение, наречено пътуване в метрото.

Но се оказва, че софийското метро е нищо в сравнение с разказите на потребители от Reddit, които споделят колоритни случки от градския транспорт в различни краища на света.

Видях как един мъж сваля обувките си и започва да реже ноктите си във вагона на метрото. После остави всичко разпръснато по седалката и пода и си тръгна.

Возихме се с метрото в Далас до един панаир. Имаше мъж под влиянието на метамфетамин, който се взираше в едногодишното ми дете и повтаряше: "Той няма да те вземе, но ще вземе детето. Той няма да вземе теб, но ще вземе детето".

Бях в автобуса, когато учителят ми извади бръснач и започна да си подстригва косата.

Бях в нощен влак от Хамбург до Ротердам и се събудих посред нощ заради възрастна германка на около 60 години, която мастурбираше на седалката отсреща и ме гледаше. Престорих се, че заспивам. Не спах. Тя знаеше...

Човекът отсреща ми извади всичко от раницата си и мърмореше нещо под носа си. Мислех, че търси нещо. После сложи раницата на главата си.

Возех се в метрото късно вечерта, докато някакви хора се подпираха на вратата, държейки ножици в двете си ръце, режейки въздуха...

Веднъж видях мъж, който изряза малка дупка в седалката, извади парче дунапрен и гоизяде.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ