Потребители разказват: Случки със сърдити клиенти

23.06.2020, 09:30

Страшно е!

   
 
Потребители разказват: Случки със сърдити клиенти

Да работиш с клиенти си е огромни предизвикателство. Колкото и да си мил и услужлив, все ще се намери някоя сърдита лелка, която да ти развали целия ден. Ето какво разказват потребители в Интернет за най-травмиращите им случки със сърдити клиенти.

Клиентка дойде да си купи дезинфектант, дойде с опаковката до касата, за да плати и видя, че има няколко опаковки и на касата. Започна да ме псува с всички думи, които знае и заплаши, че никога повече нямаше да дойде при нас. Какво стана току що?

Веднъж един клиент се качи нагоре по стълбите, където имахме офис за обслужване на клиенти, за да се оплаче, че сме преместили мъжкото облекло на по-висок етаж, на който той не може да се изкачи поради възпалени крака. Всичко, което можех да направя, е да се обадя на поддръжка на клиенти и да се извиня за това. Забележка: имахме асансьор, но се оказа, че той има клаустрофобия.

Защото не отворих магазина час преди официалното време за отваряне. Защото "аз вече съм тук, отвори магазина!" Той се блъсна във вратата и хвърли метална кофа към мен. Добри времена...

Тя твърдеше, че мисля лошо за нея и заради това ѝ течеше кръв от краката. Преди това не бях мислил нещо подобно за нея, но след това със сигурност.

Доставях пица. Веднъж клиентът се ядоса и отмени доставката, защото я поръчал в 19:00, а аз пристигнах в 18:55.

Работих в Макдоналдс. Клиентка се оплака, че в Биг Мака ѝ няма домат. Обясних, че не се слагат домати в Биг Мак, освен ако клиентът не поиска. Тогава тя започна да пее песен от рекламата на Big Mac пред всички посетители, като добави думата "ДOMAT", за да докаже, че е права.

Оказaа се, че е имала предвид "ягодов сладолед", когато е поръчала "шоколадов сладолед".

Спомням си, че ми се караха всеки път, когато цените на цигарите се покачваха. "И как да платя за това?" Не знам, сър, аз съм 15-годишно момиче.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ