Постановката "Капаро за трима" повишава доверието между хората

31.03.2016, 09:31

Гледайте я на 7 април в Независим театър

   
 
Постановката "Капаро за трима" повишава доверието между хората

Екипът ни си има любими герои, с които обичаме да се срещаме през определен период от време, не само за да изпием по 2-3 бири, но и за да разберем какво ново се случва около тях. Едни от безспорните ни любимци са Руди, Дули, Муден и Кукушев, с които преди време направихме едно от най-успешните си интервюта.

Днес ще си поговорим за театър, като главни виновници за това са Асен Кукушев и Дулислав Дулев, които заедно със Захари Танев измислят комедията "Капаро за трима". Постановката се играе в Независим театър, а на сцената, освен тримата автори, се качват още Станислав Пеев, Константин Лунгов, Ева Демирева и Полина Маркова. Режисьор и сценарист е Пламен Глогов.

За какво става дума в "Капаро за трима": Големият проблем е една имотна измама, заради която трима души трябва да живеят заедно, в една стая, разделена надве след съдебно решение. Тези тримата са безспорно колоритни - бизнесмен, боксьор и знахар. Те ще трябва някак си да се търпят, мъчейки се да се спасят от кокетната съседка, агресивния домоуправител, който на всичкото отгоре е поет-багерист, подлия хазяин и неговата бивша жена.

След като гледате "Капаро за трима", ще разберете много важни неща като: Кой от кого трябва да се спасява и къде точно вирее южноафриканската фалосовидна папрат. За финал ще ви издадем една много важна тайна: Нищо друго не повишава доверието между хората, както капарото!

Можете да гледате постановката на 7 април от 20:00 ч. в Независим театър, а билети можете да купите от касата на театъра и от Eventim.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ