Последните ястия на серийните убийци

10.07.2016, 14:00

Какво са хапнали за последно

   
 
Последните ястия на серийните убийци

Човек, дори и да е най-големият нещастник, убиец, психопат и тотален боклук, пак има право да хапне нещо, преди да бъде разстрелян, обесен, приспан или каквото там му се е паднало от лотарията на живота. Ето какво са хапнали преди да умрат някои серийни убийци.

1743647

Велма Барфийлд, обвинена за едно убийство, но признала за още шест, е приспана на 2 ноември 1984 г. Последното ѝ хапване е снакс с кашкавал и Coca-Cola

1743646

Алън Лий Дейвис, обвинен, че е пребил до смърт жена с дръжката на пистолет, а след това и двете ѝ дъщери. Приспан е на 8 юли 1999 г. За последно си хапва опашка от рак, варени скариди, пържени картофи, пържени миди, чесново хлебче и бира.

1743648

Джон Уейн Гейси, един от най-известните серийни убийци в американската история. Осъден е за изнасилването и убийството на 33 млади момчета. Последното му желание за ядене е кофа пържени крилца и пържени картофки от KFC. И това не е случайно, тъй като приживе той е управител на три ресторанта от тази верига за бързо хранене.

1743650

Адолф Айхман, познат като архитект на Холокоста. Айхман бяга от Германия в Южна Америка, но е заловен от специални израелски агенти под прикритие и е върнат в Израел, за да бъде съден. Последно е пожелал чаша вино.

1743652

Тед Бънди, също един от най-известните американски серийни убийци. Бънди следи млади жени през 70-те години, има 30 жертви (поне за толкова се знае). Тъй като отказва да си поръчва нещо специално за последно, получава стандартното ядене в затвора във Флорида - пържола, пържени яйца, препечен хляб с масло и сок. Бънди не докосва храната.

1743654

Тимъти Маквей, бомбаджията от Оклахома, който убива 168 и ранява над 800 души. Той е един от най-мразените хора в САЩ. В крайна сметка на 11 юни 2001 г. е осъден на смърт. Поръчва си ментов сладолед с шоколадови парченца.

1743651

Виктор Фегуер, през 1960 г. Виктор отвлича доктор от Айова, вози го до Илинойс и го убива с куршум в главата. Това действие така и не намира своето обяснение. Преди да се изпълни смъртната му присъда, си поръчва маслина с костилка, като обяснява, че костилката му трябва, за да порасне маслиново дръвче - символ на мира. Когато го погребват, откриват костилката в джоба на сакото му.

1743645

Лоис Надийн Смит, майката, която търси отмъщение и убива гаджето на сина си, като първо я души, после я наръгва във врата, после скача върху главата ѝ и накрая я прострелва 9 пъти. Последното ѝ кулинрано желание е ребърца и черешова лимонада.

1743653

Лорънс Ръсел Брюър, това е затворникът, надминал последното ядене на всеки затворник със смъртна присъда в Тексас. Ето какво си поръва той: панирана бамя, чийзбургер с допълнително бекон, пържола с лук, пица, мексиканско, топка сладолед и малко фъстъчено масло. И не хапва абсолютно нищо. След екзекуцията сенаторът спира традицията с последното ястие.

1743649

Петер Кюртен

След като тероризира немците през 20-те години на XX в., Кюртен започва да убива жертвите си и да пие кръвта им. Получава прякора "Вампирът от Дюселдорф". Последното му ядене е виенски шницел, пържени картофки и бутилка бяло вино.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 10.07.2016 | 17:48
1 супер -ще пиша на кирилица да не бъда изтриван
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ