Понякога те се завръщат: трейлър на "Денят на независимостта II"

23.04.2016, 15:30

След 20 години

   
 
Понякога те се завръщат: трейлър на "Денят на независимостта II"

След две десетилетия от първия филм "Денят на независимостта", в който Уил Смит бореше извънземни и принципно постави основите на жанра, ще видим продължението - "Денят на независимостта II". Режисьор на лентата е Роланд Емерих.

"Защо толкова дълго?" - вероятно си мислите. Успехът на първото заглавие е толкова невъобразимо голям, че от 20th Century Fox веднага погват сценариста Дийн Девлин да пише втора част. Сценарият е готов, но от Fox се опасяват, че няма да покрие очакванията на зрителите, затова му дават още време. И ето, след 20 години сценарият за втората част е финализиран и, съдейки по трейлъра, Дийн не си е губил времето.

Във филма няма да видим Уил Смит и неговия герой Стивън Хилър, защото актьорът се е изсилил с хонорара, който искал - 50 милиона долара. В продължението Хилър е починал преди няколко години заради съмнителни експерименти. На негово място Земята ще защитава Лиам Хемсуърт.

Бюджетът на новия "Денят на независимостта" е 200 милиона долара - със 125 милиона повече, отколкото за първия филм. Ясно е на какво се надява филмовото студио.

Вижте новия трейлърът и ще разберете, че чакането си е заслужавало.

 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ