Полезни съвети на килограм - за да сте по-тежки в главата

18.03.2015, 17:44

Набъбнете от знания с Div.bg

   
 
Полезни съвети на килограм - за да сте по-тежки в главата

Винаги сме поставяли знанието над всичко, защото смятаме, че то е най-важното нещо, към което да се стремим. Затова и желаем един ден, освен в сърцата ни, да видим знанието и на три морета. Дотогава просто ще ви засипваме със случайни факти, за да набъбва общата начетеност на българския народ!

1. Ако ви позвъни скрит номер, просто прекъснете връзката и след това ще получите уведомение за пропуснат разговор с... номера, който ви е търсил.

2. За да не налазят паяците вашата кола, просто завъртете волана докрай на една страна. 

3. Ако седите в задника на самолет - шансът ви да оцелеете при катастрофа е 40% по-висок, така че не се оплаквайте от местата си.

4. Ако се чудите какво да подарите на приятелката си, просто ѝ кажете, че вече сте купили подарък и я накарайте да познае какъв е той. След по-малко от 10 минути тя ще е изредила всичко, което иска да получи.

5. Ако случайно си затворите табовете в браузъра, можете да призовете магията на клавишните комбинации като натиснете ctr+shift+t и о, чудо - пред вас ще се появи всичко затворено, заедно с цялата история.

6. Загърнете бутилката на топлата ви напитка с мокра кърпичка и я оставете в хладилника. Ще се охлади буквално за секунди.

7. Използвайте Силата на ези-тура, когато не знаете какво искате. Това няма да ви помогне особено, но ще разберете накъде клонят желанията ви наистина.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ