Покажете знания и спечелете "Събрани разкази" на Труман Капоти

08.07.2015, 14:00

Познавате ли един от великите автори на XX в.?

   
 
Покажете знания и спечелете "Събрани разкази" на Труман Капоти

Днес на територията на Div.bg започва нова игра, с която се гордеем по един малко по-особен начин. Причината е, че раздаваме книги и то не какви да е. "Събрани разкази" на великия Труман Капоти, излезли тази година под шапката на издателство Colibri, за първи път дават възможност на читателите да се докоснат до всички разкази на американския писател.

Смятаме, че подобна книга е абсолютно задължителна за всеки дом, защото кратките текстове, разбира се, заедно с романите-шедьоври "Други гласове, други стаи" (1948), "Хладнокръвно" (1965), както и новелата "Закуска в Тифани" (1958) са златни четива, обогатяващи всеки, който се потопи в творчеството на Капоти, с неговото безспорно майсторство.

Тъй като обичаме книгите, а вярваме, че и вие - нашите верни диваци, сте от племето на четящите хора, решихме да ви предизвикаме и да ви накараме да научите повече за огромния Труман Капоти. Разбира се, ако се постараете, а и ако имате доза късмет, може да спечелите сборника "Събрани разкази".

Ето го и условието, за да се включите в жребия за двете бройки от въпросната книга: Очакваме под тази статия чрез вашия Facebook профил да ни напишете поне един любопитен факт от живота на Труман Капоти. Задачата не е лесна, тъй като това е човек, чийто житейски път лъкатуши през какви ли не събития и състояния. Ще очакваме вашите коментари до 15 юли, когато ще изтеглим двама печеливши.

Наградата си заслужава, а ние отсега завиждаме на онези от вас, които само след няколко дни ще държат в ръцете едно изключително ценно издание! Успех на всички!

1533068

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ