Пиянски новини от уикенда: задържаха мъж, който сам се е пребил и други

30.01.2017, 12:00

Как хората по света се забавляват в почивните дни

   
 
Пиянски новини от уикенда: задържаха мъж, който сам се е пребил и други

Ако си мислиш, че само ти се наказваш брутално през уикендите – не си познал. Така правят всички здраво стъпили на краката си млади хора. Ето, какво научихме в понеделник, за изминалите два дена.

В Санкт Петербург задържаха мъж, който нападнал себе си, съобщават на сайта на Районното управление в Петербург, към Ленинградска област.

Инцидентът се е случил сутринта на 28 януари (събота). "43-годишен гражданин, е задържан поради административно нарушение, той си е нанесъл телесни рани като собственоръчно се пребил в тоалетната на полицията.", гласи цитат от съобщението на ведомството.

Дежурният полицай е повикал линейка и пострадалия е хоспитализиран. Причините за инцидента все още се изясняват.

***

1848693

Гражданин от Яшкинският район е задържан докато се опитвал да спре трактор К-700, които в началото планирал да открадне. Според полицията младият мъж е пристигнал на гости от Москва при своя брат. След стабилен запой, мъжът се промъкнал с местния завод и се качил на трактора. Запалил го, но не успял да го контролира, за това се мъкнал по територията на халето до пристигането на полицията. Срещу гражданина са повдигнати обвинения, като максималната присъда е до 5 години лишаване от свобода.

1848690

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ