Пияни на снимачната площадка

06.01.2016, 12:30

Актьори, които са снимали фиркани

   
 
Пияни на снимачната площадка

И актьорите са хора, и те се напиват. В конкретния случай става дума за шестима актьори, които не са си прощавали по време на снимки и са ходили пияни на работа.

Даниел Радклиф

Самият той си признава, че по време на снимките на последните части на "Хари Потър" е ходел все още пиян на работа, дори може да посочи сцените, в които е пиян. Проблемът бил, че Даниел просто лесно се пристрастява.

1621275

Дженифър Лорънс

Актрисата признава в шоуто на Летерман, че се е напила по време на снимките на "Игрите на глада: Възпламеняване". Била нещо отегчена и пила Пиня колада заедно с екипа.

1621255

Ана Кендрик

Някак нормално е, докато снимаш филм със заглавие "Приятели по чашка" да се напиеш. Това се случило и с Ана Кендрик, защото ѝ дали истинска бира при снимането на една сцена. Тя не разбрала, мислела си, че пие безалкохолна бира, както по принцип, и изведнъж разбрала, че е пияна.

1621271

Брад Пит и Едуард Нортън

Може и никога да не узнаем колко насериозно се бият Брад Пит и Едуард Нортън в "Боен клуб", но се знае, че режисьорът Дейвид Финчър ги избрал за филма след нощ на напоително пиянстване. Сцената, в която двамата играят голф пияни, е снимана малко след като наистина са се напили. Режисьорът просто се възползвал от ситуацията.

1621248

Шая Лебоф

Докато снима филма "Беззаконие" Шая Лебов се напива умишлено. Той казва, че го прави, за да влезе по-добре в ролята. Иначе нямало как да докара пияния вид на лицето си и "плуващите лодки" в очите.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ