Отвориха ясла за мъже, където жените могат да ги оставят, докато пазаруват

28.03.2020, 14:00

Мечтата се сбъдна, но частично (за сега)

   
 
Отвориха ясла за мъже, където жените могат да ги оставят, докато пазаруват

Сбъдна се мечтата на милиони мъже! Най-накрая не трябва да се влачим с милото часове наред и да отговаряме на въпроси, на които няма правилен отговор "Как ти се струва, синята или червената, ама този модел не ме ли прави дебела?". Вярно, мечтата се сбъдна, но за сега частично (апелираме българските "МОЛ-ски" компании да взимат пример) в търговския център Vanke Mall в Шанхай. Там отвориха специална стая за мъже, където те могат да си почиват, докато жените им поднасят дарове (разбирай – пари) на бога на шопинга.

1804263

Аналогичните детски кътове съществуват още от зората на търговските центрове. Жените отиват, оставят чудовището в забавачницата, харчат заплатите на мъжете си, а после се прибират. После се сещат, че нещо са забравили и се връщат да вземат хлапето. И ето, манна небесна, шефовете на центровете за търговия най-накрая разбраха, че мъжете не се различават много от децата и създадоха мъжки кът.

Сега, вместо да се влачат с чумата и да умират от тъпотия, под бичовете на фразата "И за какво ти беше да се жениш изобщо, да не си излязъл от гората!", мъжките посетители на Vanke Mall, могат да бъдат оставени в яслата от своите жени. Там има всичко – телевизори, интернет и масажиращи кресла. А когато жена свърши, взима мъжа си обратно (надяваме се, за да го нахрани).

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ