От „обвързан“ към „оТвързан“

29.12.2011, 12:08

   
 
От „обвързан“ към „оТвързан“

Тъй като от известно време насам, а именно в последните няколко години, целият ни живот започна да се върти около Facebook, решихме да ви дадем няколко съвета, свързани с връзките ви. Промяната на "рилейшъншип" статуса е много деликатна работа. Не, не, че е технически труда, а просто една спонтанна промяна, повлияна от емоциите ви отеква измежду всичките ви 700-1000 приятели. Точно поради тази причина смятаме, че тази деликатна струна по грифа на Facebook трябва да се атакува с различна сила и агресия, точно както в музиката.

Най-учтивият начин би трябвало да е и всъщност единствения, но уви има и още два. Та най-добре, най-уважително и най-културно би било да смените статуса си след като вече официално сте се разделили с половинката си. Когато вече всичко е приключило между вас и двамата сте наясно с това, то тогава е подходящо да го споделите с останалия свят. Естествено, не препоръчваме да се състезавате до компютрите си, за да видите кой първи ще смени статуса си, но е факт, че и това се случва често.

Изключение на първото правило е, когато нивото ви на отчаяние достигне критичния максимум. Става дума за онзи момент, в който разбирате, че все пак са минали две седмици от последния sms, e-mail или пост във Facebook. Разбирате, че тя няма да ви вдигне и сам се обявявате на свободния пазар.

Не можем да минем и без бруталния начин. Той е по-подходящ или за нервните ви кризи, или за момента, в който просто нямате куража да се изправите пред половинката си и да ѝ го кажете "право куме в очи". Може и да е след голям онлайн скандал, разбира се. Тоест вече да ви е просто толкова до гуша от всичко, че да сложите край. Естествено, разчитате и на подкрепата от вашите приятели, които неминуемо ще коментират двустранно – от "оле, ама как... не може да е вярно", до " браво бе, копеле, време беше да разкараш тази кучка". Съветваме ви, ако подходите по този начин, да "ънфренднете" вече бившото си гадже, за да не може да ви залива с кофти съобщения или да споделя разни интимни неща на стената ви, докато вие сте на тренировка, така че да има достатъчно време всички да ги видят. 

Източник: Made Man

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 29.12.2011 | 18:22
1 Аз промених "рилейшъншипа" си 2 седмици след раздялата и повечето ми близки приятели вече знаеха.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ