Окачете най-милото на най-милото си  3 Виж всички снимки

12.08.2011, 11:09

Сериозно!

   
 

Ключовете са скъпоценна вещ. Въпреки че поне половината от висящите неща на ключодържателя ни са напълно излишни, ние ги пазим като очите си и се изнервяме максимално, ако не ги намерим веднага. Затова решихме да ви покажем една специална закачалка за ключове, за да имате специално местенце за тях, а и да не ги търсите зад шкафовете.

Излъгахме. Единствената причина да ви покажем закачалките е че са идиотски. Те са в човешки форми - една мъжка и една женска. Мъжката има само едно място, на което да окачите ключовете си, но пък то е по-широко и е по-удобно за по-голяма връзка. При дамската закачалка разполагате с цели две възможности, на които да оставите ключовете си, но имайте предвид, че по-солидна колекция от ключове може да се чувства неудобно на малката кукичка. Макар че, точно на това място неудобството би трябвало да изчезне на мига.

Цените на продуктите са повече от приемливи - 4 долара за един и по 3 долара на бройка, ако закупите четири. Поръчката си можете да направите тук.

Изводът е, че е най-добре да закачите най-милото на най-милото си. И за да обобщим, ще кажем, че ключът към дома се крепи на едното мъжко достойнство и надареността на жената. Което май си е житейска мъдрост.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ