Новородена игуана бяга от десетки змии в спиращо дъха видео!

09.11.2016, 13:30

Част от дебютния епизод на дългоочаквания нов сезон на "Planet Earth"

   
 
Новородена игуана бяга от десетки змии в спиращо дъха видео!

В неделя беше дебютът на "Planet Earth 2" – новият сезон на една от най-великите научнопопулярни поредици в историята. Ако поради някаква причина не сте изгледали оригиналните 11 епизода, е просто задължително да го направите, защото тази високобюджетна продукция на BBC наистина не може да се сравнява с нищо, което сте виждали по Animal Planet и National Geographic. 

Водена от гласа на сър Дейвид Атънбъро (вижте го в Google) поредицата показва животът на Земята по неповторим начин и не спестява нищо на зрителите, а видеото, което ще ви покажем, е доказателство за това. Става въпрос за 2-минутен момент от новия епизод, който демонстрира в пълна сила, че в природата оцеляват само най-силните и със сигурност ще ви изправи на нокти. 

Видеото показва новородена игуана, която се оказва сама и обградена от десетки змии от вида coluber constrictor priapus. Не знаем как точно се наричат на български, но едно нещо е важно за тези змии - те са УЖАСНО БЪРЗИ. И очаквано се стига до луда надпревара, която е заснета по великолепен начин и наистина ще опъне нервите ви до краен предел. Убедете се сами:

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ