Ново меме: Моите планове vs 2020 година  15 Виж всички снимки

24.05.2020, 10:00

Гениално!

   
 
<p>Свикнали сме да си правим някакви планове за близкото бъдеще, но този път изобщо не ни се получиха нещата. 2020 година ни изненада с ужасен старт и разби всички наши мечти и желания. По този повод хората в Интернет създадоха ново <span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff;">меме</span>, което илюстрира всичко това. Гледай и се смей - какво друго ни остана!</p>

Свикнали сме да си правим някакви планове за близкото бъдеще, но този път изобщо не ни се получиха нещата. 2020 година ни изненада с ужасен старт и разби всички наши мечти и желания. По този повод хората в Интернет създадоха ново меме, което илюстрира всичко това. Гледай и се смей - какво друго ни остана!

Свикнали сме да си правим някакви планове за близкото бъдеще, но този път изобщо не ни се получиха нещата. 2020 година ни изненада с ужасен старт и разби всички наши мечти и желания. По този повод хората в Интернет създадоха ново меме, което илюстрира всичко това. Гледай и се смей - какво друго ни остана!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ