Ние харесваме Мис Свят 2011

07.11.2011, 09:53

А вие?

   
 
Ние харесваме Мис Свят 2011

Мис Свят тази година е просто чудна! Отдавна не се бяхме захласвали така по мис-ка, защото слуховете, че всички подобни конкурси са нагласени, определено ни нагарчат и погледът ни към дефилиращите момичета винаги става критичен и твърде ироничен. Да, но Мис Венецуела, която тази година си спечели короната на Мис Свят, е толкова прекрасна, че дори титлата ѝ да е нагласена, ние сме съгласни с избора на журито.

Въпреки че не изглежда на толкова, Ивиан Саркос е само на 21 години. Както се казва, още е свежа, а вече е достигнала най-високия връх в модните среди. Иначе Саркос гордо може да се похвали с дипломата си за Специалист човешки ресурси, а парите си изкарва в радио и телевизионна компания. Вероятно оттук нататък ще печели и от прекрасното си лице и тяло.

Церемонията за избор на най-красивата сред най-красивите се проведе в мрачния Лондон. Мястото не е избрано случайно, тъй като именно в столицата на Англия се е случил и първият подобен конкурс. Тогава той се е казвал "Конкурс бикини" - име, за което ние лобираме да се върне възможно най-скоро. Тази година "Мис Свят" се проведе за юбилеен 60-ти път, а победата на прелестната Ивиан не изненада никой. Английските букмейкъри дори са я сочили за абсолютна фаворитка сред останалите участнички. Няма спор, разбирачи са!

Подгласнички на Мис Венецуела са Мис Филипини и Мис Пуерто Рико. Там някъде, сред морето от сексапил и перфектни форми бе и нашето момиче Ваня Пенева. Тя остана извън топ 15, но пък е завинаги в нашите горди български сърца. И не, не мислете, че я харесваме, само защото е българка. Тя е хубава и смятаме, че това е напълно достатъчно да спечели нашите симпатии, особено ако е манекенка.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ