Необичайни сексуални ритуали при животните

09.01.2017, 15:00

Ама наистина необичайни...

   
 
Необичайни сексуални ритуали при животните

При всички животни съществува инстинкта за размножаване. Някои го правят секс за удоволстви, точно като при човека, а други далеч не възприемат това, като приятно занимание. За котките, например, сексът е доволно болезнено действие. При по-ексотичните видове обаче, този процес се е развил доста необичайно.

1835025

Забележителното при маймуните бонобо (малко шимпанзе)  е, че сексът има особено важно място в социалния им живот. Бонобо са единствените животни, освен хората, които са наблюдавани да правят секс лице в лице, орален секс и да се целуват с език. Близък роднина е на шимпанзето и двата вида споделят 98% от човешкото, което ги прави най-близките животни до човека. Характерното при тях е, че имат по-дълги крайници, издължено тяло и нисък център на тежестта, което им позволява да ходят на два крака.

1835020

При медоносната пчела секса е въпрос на живот и смърт. Половите органи на мъжкия остават във женската и той умира.

18350235

Дървениците са сексуални варвари, при тях няма разделение между половете. Те се нахвърлят един върху друг, без значение от родословие и пол.

1835024

Пандите в природата имат бавен размножителен цикъл, а размножаването на уловените панди е съпроводено с огромни затруднения. Така че тези индивиди не могат да заменят другите индивиди, които са убити от бракониери или са застрашени сериозно от загубата на подходящи условия за живот. Често в зоопарковете на пандите се прожектира "порно" с кафяви мечки.

1835021

Женската петниста хиена също има пенис, като при мъжкия, но с по-малки размери.  Там, където би следвало да бъде влагалището се развива структура подобна на скротум изпълнена с мастна тъкан. Поради особеностите на външните полови органи самките се чифтосват и раждат през клитора. Раждането е особено болезнен физиологичен процес особено при раждащите за първи път. Поради високото ниво на тестостерон при женските и тесния клитор раждането продължава с часове. Целият процес прилича на хомосексуален секс.

1835026

Делфините буквално са нимфомани. Има много клипчета, в които делфините се опитват да правят секс с каквото им падне.


   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ