Не, тези неща няма да ви превърнат в женчо

13.11.2015, 19:30

Противно на всеобщото схващане

   
 
Не, тези неща няма да ви превърнат в женчо

Не знаем кой определя кое е мъжкарско и кое не е, но ако го видим, бихме го понабили. Причината е, че с течение на времето и налагането на дадени стереотипи, мъжете малко по малко са започнали да се изкривяват, ако по някаква причина не успяват да покрият един или друг критерий.

Не можеш да си пуснеш хубава гъста брада? Не ставаш. Носиш малък номер обувки? Нещастник! През зимата ти е студено на краката? Изключителен загубеняк! Ние сме против тези критерии за мъжкарство. И смятаме, че е крайно време някои митове за мъжкото поведение да бъдат разбити.

Запретваме ръкави и започваме.

1. Не можете да убиете паяк

От всеки мъж се очаква, при вида на паяк или хлебарка, да разкъса блузата си с мускулна маса и да се хвърли в битка срещу врага. Някои мъже обаче не умеят това. Факт. Кой прецени, че именно мъжете са тези, които трябва да хванат джапанката и да зашлевят до смърт горкото насекомо? #КОЙ?

2. Слушате "женска" музика

Ако някой мъж ви каже, че слуша само "мъжкарска" музика, да знаете, че ви лъже най-долно. Хубавата песен си е хубава, независимо дали е изпълнена от Metallica или от Адел.

3. Не разбирате от коли

Някои жени се възбуждат от ръце, омазани с масло и мъже, които по цял ден могат да коментират накладки и фарове. Е, има представители на силния пол, които не се интересуват от коли. Ама честно.

4. Не сте родени да оцелявате в трудни ситуации

Не всеки може да е Беър Грилс. И не всеки изпитва удоволствие от това да спи на палатки, опитвайки се да си внуши, че шумът от храстите е само слухова измама, а влагата под гърба - лиготия.

5. Не гледате футбол

Да, всеки има приятели, които чисто и просто не се интересуват от футбол и съответно не го гледат. Да, може би е странно, но те водят също толкова пълноценен живот, колкото и останалите мъже по света.

6. Не сте смели, когато ви бият инжекция

Всеки е голям мъжкар, преди да влезе в кабинета, но какво се случва след като се затвори вратата? Това знае само докторът. Ако ви е страх от инжекции, в това няма нищо ненормално. Даже прекалената смелост ни идва леко измамна.

7. Плачете

ШОК! И мъжете плачат. Дори понякога на филми. Честно!

8. Страх ви е от тъмното

Всички сме гледали филми на ужасите и знаем, че щом някъде е тъмно, то задължително ще се случи нещо гадно. Е, как да не ни е страх тогава?

9. Не ви е страх да признаете, че сте се изгубили

Да караш някъде из непознат град и да се загубиш? Това се счита за тотален срам. Да попиташ някого за посоката? АБСУРД! Повечето "мъжкари" са готови да се лутат с часове, само и само да не признаят, че са се изгубили. Други просто питат някой местен и си свършват работата по-бързо и с два пъти по-малко нерви.

10. Обичате животните

И то много. Ако някой мъж се прави на каменен пред някое сладко коте или куче, значи е идиот.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ