Не пускайте жената при пластичния хирург

30.11.2011, 11:39

   
 
Не пускайте жената при пластичния хирург

Всеки, ама абсолютно всеки, човек на света, изпитва някакви комплекси относно тялото си, винаги има нещо, което не харесва и иска да промени. Дали носът ти е голям, стъпалата ти имат неприятна форма, пръстите ти не са дълги като на пианист, имаш лунички или нещо друго. Но колкото и да не харесваме несъвършенствата, точно те ни правят хора и ни отличават един от друг.

Има обаче едно нещо, което минава и заличава тези несъвършенства (или поне нa пръв поглед) и това е пластичната хирургия. Разбира се. Все повече хора в САЩ, в Европа и в частност в България се възползват от нейните услуги. Прави впечатление, че по-често ентусиастите да легнат под ножа са жени. И преди сме обсъждали тази тема. Но този път става въпрос за това, че понякога пластичната хирургия може да направи грешки, които са непоправими. И ако не искаме да живеем с жената-котка до края на живота си, например, може би не трябва да подкрепяме и поощряваме приятелките и жените си да се оперират за щяло и нещяло. Ето поне няколко причини, поради които дамите не трябва да прибягват до пластичната хирургия:

Операциите могат да направят лицето неузнаваемо и грозно

Пластичните хирурзи уж винаги имат решение за всичко. Обаче това, съчетано с желанията на някои от клиентките, като "Направете ми котешки поглед" и други лудости, могат да доведат до нечовешки и страшен резултат. Всички сме виждали снимки на жената-котка. После не знаеш дали да целунеш такава жена или да ѝ сипеш топло мляко в купичка.

Една операция никога не е единствена

Това е като при татуировките. След първата хората искат още и още. След като една жена си направи пластична операция за първи път, започва да вижда все повече и повече несъвършенства в себе си, които иска да бъдат поправени с помощта на скалпела.

Жените, които се опитват да изглеждат по-млади

След като жените надхвърлят 50-те някои от тях отчаяно започват да се мъчат да върнат времето назад с помощта на пластичните операции. Но накрая заприличват на плашила, които не са способни да изразяват никаква човешка емоция, най-вече защото не могат да се усмихват. Устните им са напълнени, кожата – изпъната, очите – също, няма как да се усмихнат без "картината да се напука".

За някои части от тялото мъжете изобщо не ги е грижа

Ако една жена попита мъжа дали задникът ѝ е дебел, това е разбираемо, но ако го попита какво мисли за малките бръчици около очите ѝ, той ще е доста озадачен. Мъжете не забелязват тези неща. Единствената причина мъжът да гледа жената в очите е, когато се опитва да я убеди в нещо. Ако не вярвате, помислете си колко от вас знаят какъв цвят са очите на приятелката ви.

Тялото изглежда като на 25, но не цялото

Дори една жена на 56 да изглежда като на 25 – с перфектното тяло и лице, то тя все пак е на 56, вагината ѝ – също.

Операциите винаги си личат

Винаги е ясно за околните, че жената си е правила операция, независимо дали е на лицето, гърдите, дупето. А тези, които лъжат, че не са си правили пластични операции, просто явно два пъти минават през пубертета.

Фалшивите гърди са ужасни

Силиконовите цици са като малки кученца, които искаш да погалиш, но те са зад витрината на магазина. Жените с изкуствени гърди винаги се страхуват, че нещо може да им навреди. Те може и да си мислят, че мъжете са много възбудени от големите им силиконови гърди, но всъщност това не е така.

Няма съмнение и ние разбираме, че всеки иска да изглежда добре, и да бъде уверен в себе си, но има разлика между това да се грижиш за тялото и духа си и това – да изглеждаш като ходещ киборг.

Източник: Guyism 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ