Не приеха мъж в армията. Той съсипа военните с това, което написа

08.12.2015, 14:00

В думите му има твърде много истина

   
 
Не приеха мъж в армията. Той съсипа военните с това, което написа

Възрастен американец решава, че иска да се бие срещу терористите, затова отива да се запише в армията. Там му казват, че е прекалено стар и няма как да приемат документите му. Мъжът не се ядосва, но написва нещо, което категорично смазва всички бюрократични норми и военни правила. Ето какво гласи написаното:

Аз съм над 60 години и военните мислят, че съм прекалено стар, за да преследвам терористите. За да влезеш в армията, трябва да си на по-малко от 42 години. Но те разбират нещата тотално погрешно.

Вместо да изпращат 18-годишни да се бият, трябва да взимат нас, старите пичове. Не трябва да можеш да влизаш в армията, ако нямаш навършени поне 35 години.

Проучвания сочат, че 18-годишните мислят за секс на всеки десет минути. Старите хора мислят за секс едва няколко пъти месечно, което значи, че имаме около 280 000 секунди повече да се концентрираме върху врага.

Младите момчета не са живели достатъчно дълго, за да бъдат раздразнителни, а раздразнителният войник е опасен войник. "Боли ме гърбът! Не мога да спя, уморен съм и съм гладен!" - ние сме в лошо настроение и сме нетърпеливи. Може би, ако ни позволите да убием някой боклук, който отчаяно си го заслужава, ще ни накарате да се почувстваме малко по-добре и да млъкнем закратко.

Един 18-годишен дори не обича да става преди 10 сутринта. Старците стават по-рано, за да пикаят, така че им е все тая. Освен това, както казах, съм уморен и не мога да спя и щом така и така съм станал, може пък и да отстрелям някой фанатичен кучи син.

Ако ни заловят, няма да издадем нищо, защото вече ще сме забравили всичко. Даже името, рангът и серийният номер са сериозно интелектуално предизвикателство за нас.

Военният лагер ще е по-лесен за старите мъже... Свикнали сме да ни се карат и да ни се крещи, свикнали сме на кофти храна. Освен това уважаваме оръжията. От години ги използваме като извинение, за да се махнем от дома, далеч от караниците и виковете.

Е, може малко да олекотят тренировъчния лагер... Участвал съм в битки и никога не съм виждал 6-метрова стена с въже от едната страна и никога не съм правил лицеви опори след приключване на основното обучение.

Всъщност, частта с тичането си е чиста загуба на енергия... Не съм виждал някой да избяга от куршум.

18-годишният има целия свят пред себе си. Още се учи да се бръсне или да започне разговор с красиво момиче. Още не е разбрал, че бейзболната шапка има козирка, която да му прави сянка на очите, а не на врата.

Всичко това са важни причини да оставим децата си вкъщи, за да научат повече за живота, преди да ги изпратим по пътя на страданието.

Оставете на нас, старците, да преследваме терористите... Последното нещо, което врагът иска да види са няколко милиона раздразнени стари тъпаци с кофти държане и автоматични оръжия, които знаят, че най-добрите им години вече са зад гърба им.

ХЕЙ! А какво ще кажете да вземете и жени над 50 години?... в менопауза? Мислите, че мъжете се държат зле? Ооооо, божеееее! Ако не друго, сложете ги като граничен патрул. Само за една нощ ще обезопасят цялата територия.

Изпратете това на всичките си по-възрастни приятели, но с големи букви, за да могат да го прочетат.

1608692

1608689

1608687

1608691

1608688

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ