Най-ужасяващите неразкрити престъпления

06.02.2017, 15:00

Ще ви побият тръпки

   
 
Най-ужасяващите неразкрити престъпления

Историята помни стотици хиляди жестоки престъпления, сторени от безскрупулни извършители. Повечето престъпници биват наказвани подобаващо, но днес ще ви покажем 3 престъпления, чиито извършители остават неразкрити и до днес.

Зодиакът

За серийният убиец, вилнял в Калифорния в края на 60-те са създадени куп книги и филми. Неговата самоличност и до ден днешен не разкрита. Официално са потвърдени 5 негови жертви, но под повърхността се крият поне още 30 отнети живота. Зодиакът изпращал кодирани съобщения до полицията, които според убиеца, е трябвало да разкрият самоличността му. В последното писмо, изпратено през 1974 година, Зодиакът твърдял, че е убил общо 37 души. Въпреки многото заподозрени, никой не е бил арестуван, заради липса на доказателства.

Заместникът

1853932

13-годишният Николас Баркли изчезва през 1994 година. Три години по-късно семейството му получава обаждане от Испания, от което Николас твърди, че е отвлечен от трафиканти в Европа. Сестра му отива да го прибере, потвърждават самоличността му и се прибират вкъщи. Но скоро след това семейството забелязало известни промени: цветът на косата и очите му бил различен, също така говорел с акцент. След ДНК тест станало ясно, че 15-годишното момче всъщност е 23-годишен французин Фредерик Пиер Бурдин. В риалити, снимано през 2012, Бурдин твърди, че член на семейството е убил Николас, а той служел като алиби на убиеца. Истинският Николас никога не е намерен.

Изчезването на Дороти Скот

1853931

През 1980 година 32-годишната Дороти Скот започнала да получава обаждания от мъж, който твърдял, че е влюбен в нея. На моменти бил много мил, но в други-особено агресивен. На по-късен етап той ь казал, че я следи и изложил доказателства. В края на май Дороти карала своя колежка до болницата и след като слязла от колата, колежката забелязала, че колата започнала да се движи хаотично. По-късно колата била намерена, но от Дороти нямало и следа. През следващите четири години от изчезването семейството непрекъснато получавало обаждания от непознат, който казвал, че е отвлякъл Дороти. Чрез обаждане в местното радио, мъж твърдял, че я е убил и представил детайли, които до момента само полицията е знаела. Когато намират тялото през 1984 година, получили последно обаждане, което гласяло: "Дороти вкъщи ли е?" Убиецът не е намерен.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ