Най-страшните неща, които деца са казвали на възрастните

28.06.2016, 12:00

Тръпки да те побият

   
 
Най-страшните неща, които деца са казвали на възрастните

По принцип децата са много забавни, смешни, весели. Има случаи обаче, в които те стават доста странни и изкарват акъла на родителите си с нещата, които говорят. Ето няколко примера.

Грижех се за детето на едни приятели и гледахме телевизия в мазето. По едно време той спря телевизора, обърна глава към стената и се взира в нея около 3 минути, след което каза "Не сега!". Продължи да гледа телевизия, но след няколко минути каза "Ще се видим по-късно, ок?" Направо откачих.

Преди две години разглеждах стария си албум от училище заедно с 5-годишния ми братовчед. Стигнахме до страницата с децата, с които бях през втората година, той посочи една снимка и каза "Този много прилича на Никълъс". Попитах го кой е Никълъс, а той каза, че било момчето от гардероба му.

Малкият ми племеник разказваше за някаква жена, която го посещавала в стаята му всяка нощ. Носела червена рокля, казвала се Фани и му пеела. А също така плувала във въздуха.

Преди няколко години, когато слагах дъщерята на моя приятелка да си ляга, тогава тя беше на около 3 години и все не искаше да си ляга да спи, ме попита защо пък трябва да ляга да спи. Казах ѝ, че вече е късно и малките момичета трябва да заспиват, за да си починат добре през нощта. Тогава тя посочи към другия край на стаята и попита "Ами това малко момиче?".

Малките деца знаят някои странни неща. Племенницата ми е на 4 години и постоянно говори за по-голямата си сестра. Дори ѝ говори. Тя е единствено дете, но не знае, че преди няколко години майка ѝ направи аборт.

Отивах до банята на втория етаж в къщата на леля ми, когато видях 4-годишната си братовчедка Ейприл да стои на стълбите и да прави смешни физиономии. Попитах я какво прави, а тя каза, че имитира жената с плитката. Попитах я къде и тя ми посочи. Попитах я какво прави, а Ейприл ми каза, че прави смешни физиономии, че плитката ѝ е около врата ѝ. След което показа каква физиономия прави жената. Разбрах, че е лицето на човек, който се бори за въздух.

Приятелят ми почина преди няколко месеца. Когато отидох да посетя братовчед му няколко дни след трагедията, той ме попита защо плача. Казах му, че ми липсва приятелят ми, а той ме погледна странно и попита "Ама защо, той седи на прага.".

Веднъж гледах едно момиченце на име Сара. тя много ме харесваше и майка ѝ ми казваше как Сара искала все аз да я гледам. Една вече тя ми каза "Когато умреш, искам да те сложа в стъклен буркан, за да мога да те пазя и да те гледам завинаги.".

1736368

Гледах 3-годишната дъщеря на приятели, когато тя ме погледна и ме попита "Кога ще излезе бебето от корема ти?". След 2 дни разбрах, че съм бременна.

Гледах племенника си и го попитах какво рисува. "Машина за правене на скелети", каза той. Погледнах и видях, че беше по-скоро машина за махане на плът с канали за отвеждане на кръвта.

Една вечер гледах децата на мои приятели. Най-малкото беше на 5 години. Той нарисува картина на жена, излизаща от тавана и каза "Тя ми каза да нарисувам това. Идва за теб. Скрий се!".

Прегърнах 3-годишния син на приятелка и той ми каза "Обещавам никога да не дъвча костите ти. Обещавам!".

Преди няколко години гледах дъщерята на едни приятели. В тяхната къща имат огромен прозорец във фоайето. По едно време момичето отиде до прозореца и неподвижно се взира в тъмнината няколко минути. Малко след това се втурна към мен и каза, че е много страшно. Не искаше да заспи и я люлях на ръце половин час. А тя повтаряше "Мракът ще влезе сега. Мракът ще влезе сега.".

Докато гледах едно 6-годишно момче, той взе куклата си и започна да вика "Разпни го! Разпни го! Разпни го!".

Едно дете, което гледах, се събуди през нощта с викове,  че има някой под леглото му. Проверих и му казах да се успокои, че няма никой под леглото, а то ми каза "Той е зад теб сега!". Отидох да спя на дивана, но по едно време се събудих, усещайки, че някой ме гледа. Момчето седеше до дивана. Попитах го какво прави, а той отвърна "Мъжът те гледа, докато спиш." Повече не заспах тази нощ.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ