Най-странните фирми в света

18.01.2016, 16:30

Пълен ужас

   
 
Най-странните фирми в света

Все още нямате идея за бизнес, не сте решили дали да си направите компания, която да почиства след смърт или да се занимавате с екология. Ако си мислите, че сте зле с идеите, сега ще ви покажем от какви глупости печелят хората. Просто е чудно какво се търси и какво се продава.

1. Вълшебната кутийка

1629190

Компания Somethingstore.com. продава кутии, а цената е по избор, като минимумът е 10 долара. Какво ще си купите и ще намерите в кутията никой не знае. 

2. Фалшиви отношения

Компанията Invisible Boyfriend ще ви уреди с виртуално гадже за само 25 долара. Може да попълните формуляра, като си изберете всичко от името до начина на запознаване. Срещу парите си ще получите 100 SMS-а, 10 гласови съобщения и едно писмо на ръка.

3. Платен канал за храна

1629182

Или по-скоро плащате, за да гледате хора, които похапват, нищо общо с това да ви учат на готвене. Тъпотията съществува в Южна Корея, а най-известното момиче по канала - Парк Сео-Йон, печели средно около 10 бона на месец само за да яде.

4. Масаж с шамари

 

Страшна глупост, която практикуват в Тайланд, но най известното студио е в Сан Франциско. Един масаж струва 350 долара, а абонаментът за месец е 1000 долара. Всичко това, за да ви бият шамари.

5. Агенция за извинения

В Япония, ако искате да се извините, но не ви стиска, си има специална фирма. Идва човек от офиса и поднася най-искрените ви извинения на когото трябва.

6. Портрет от прах 

1629180

Джев Стаб си изкарва парите като прави бюстове от праха на покойниците след кремация. Ще ви струва 127 долара.

7. Продажба на носено бельо

В еbay набра страшна популярност и продължава да се купува най-вече от японци.

8. Душачи на пръдни

1629187

Пак Китай, разбира се. Даже си имат име за тази професия - wen pishi. Те могат да определят здравето на човека по газовете, които той изпуска. Печели се около 50 хиляди долара на година.

9. Лайна по пощата

1629178

На сайта Shit Express можете да поръчате порция конски фъшкии на някой неприятел за 16 долара. Собственикът на сайта казва, че е направил около 10 хиляди долара досега. И това само от лайна.

10. Служба за отвличания

Можете да поръчате собственото си отвличане на френската компания Ultime Réalité. Като бонус може да изберете да бъдете наруган, да ви натъпчат мръсен парцал в устата и да ви подържат в някое мазе. Това ще ви струва 1000 долара.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ