Най-странните секс закони по света

13.08.2011, 11:30

   
 
Най-странните секс закони по света

Не само че ни се сториха забавни, но сме напълно сигурни, че познаването на законите свързани с регулирането на сексуалните отношения, изброени в Stella's Magazine, може да ни бъде много полезно. Особено когато ни предстои да пътуваме в чужда държава. За да знаете какво да правите и какво да НЕ правите, когато сте в Колумбия например, хвърлете едно око на този изчерпателен списък с най-странните секс закони в света.

1/ В Гуам има мъже, които работят на пълен работен ден, като работата им се състои в това да обикалят цялата държава, за да дефлорират млади девственици, които им плащат за привилегията да правят секс за първи път. Според закона в Гуам на девствениците е забранено да се женят.

2/ Повечето страни от Средния Изток признават следния ислямски закон: "След като сте имали сексуални отношения с агне, се счита за грях да изядете месото му".

3/ В Либия е позволено на мъжете да правят секс с животни, но животните трябва да бъдат женски. Сексуалните отношения с мъжки животни се наказват със смърт.

4/ В САЩ е забранено да се използват всякакъв вид застрашени видове, освен насекоми, при обществени и частни събития, които имат за цел да покажат резултата от смесване на видовете.

5/ В Бахрейн доктор от мъжки пол може да прегледа жена, но му е забранено да гледа директно половите й органи по време на прегледа. Той може да вижда само отражението им в огледало.

6/ В Хонг Конг ако мъж изневери на съпругата си, тя има правото да го убие, но само с голи ръце. Любовницата на мъжа може да бъде убита по всякакъв начин.

7/ В Санта Крус, Боливия, на мъжа е забранено да прави секс с майка и дъщеря едновременно.

8/ В щата Вашингтон е забранено да се прави секс с девица при всякакви обстоятелства, включително и първата брачна нощ.

9/ В Кали, Колумбия, жената може да прави секс само със съпруга си и първия път, когато това се случи, майка й трябва да бъде в стаята, за да стане свидетел на събитието.

10/ Никоя жена няма право да прави секс с мъж, докато са в линейка в Тремънтън, Юта. Ако жената бъде хваната в такава ситуация, тя може да бъде обвинена в сексуално престъпление и името й да бъде публикувано в местния вестник. Мъжът не може да бъде обвинен, нито името му да бъде обявено.

11/ В Ромбох, Вирджиния е незаконно да започвате всякаква сексуална дейност на включени светлини.

12/ В Невада е незаконно да правите секс без презерватив.

13/ Противозаконно е за всеки член на законодателната власт в Невада да носи костюм на пенис докато трае сесията по гласуване на закони.

14/ В Аризона, Флорида, Айдахо, Индиана, Масачузетс, Мисисипи, Небраска, Невада, Ню Йорк, Охайо, Оклахома, Орегон, Южна Дакота, Юта, Тенеси, Вермонт, Вашингтон и Уисконсин е противозаконно да си личи ерекцията на мъжа през панталоните му.

15/ Мъжът няма право да прави любов с жена си ако дъхът му мирише на чесън, лук или сардини в Александрия, Минесота. Ако съпругата го изисква, законът повелява мъжът да си измие зъбите.

16/ В Минесота е незаконно мъжът да има сексуален акт с жива риба. (Очевидно не се отнася за жените.)

17/ На мюсюлманите е забранено да гледат в генаталиите на тялото. Това се отнася и за гробарите – сексуалните органи на починалия трябва да бъдат покрити с тухла или дърво през цялото време.

18/ Наредба в Нюкасъл, Уайоминг, специално забранява на двойките да правят секс докато се намират пред хладилната витрина за месо.

19/ Наказанието за мастурбация в Индонезия е обезглавяване.

20/ В хотелите в Сиукс Фолс, Южна Дакота, е задължително във всяка стая да има две отделни легла. Те трябва да бъдат на минимум 60 см разстояние едно от друго. Забранено е да се прави секс на пода между леглата.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 15.04.2013 | 16:26
1 Много смущаващи закони!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ