Най-сбърканите страхове и кошмари

10.03.2015, 14:30

От какво трябва да се страхуваме?

   
 
Най-сбърканите страхове и кошмари

Единственото нещо, от което трябва да се страхуваме, е самият страх, а единственият страх от нещо е това, от което трябва да се страхуваме, че ни е страх да се страхуваме единствено. Объркано ли ви се струва? Ще ви се сторят объркани и страховете, които се оказва, че изпитват някои хора. Тях не ги притесняват паяци, хлебарки, височини, затворени пространства, дори котки. Това, което ще прочетете, ще ви се стори смешно, но ако се поставите на мястото на тези, които са имали смелостта да признаят най-големите си кошмари, ще разберете, че има причина да се притеснявате, че прането ви никога няма да изсъхне.
Вижте най-странните страхове, притеснения и кошмари, разказани от първо лице.

"Често сънувам, че съм в ресторант за бързо хранене и пред мен стои човек, който поръчва храна за целия си офис. По телефона. Това е най-големият ми страх."

1479952

"Изпадам в паника, когато се наложи да вървя зад бавнодвижеща се група туристи и няма начин да ги заобиколя."

"Понякога сънувам, че се возя във влак на метрото, който няма климатик в разгара на лятото. Често сънят се оказва самата реалност."

"Страх ме е, че ако си хапна от ваниловия пудинг, ще се окаже майонеза."

"Изпитвам ужас от хора, които ядат с широко отворена уста."

"Когато вляза в ИКЕА, ме е страх да не ме заключат там завинаги, заедно с жена ми и безкрайния ѝ списък с неща, които "просто трябва да имаме"."

1479957

"Страхувам се, че някога ще се озова в центъра на безкрайна опашка, никой няма да си носи дезодорант и всички ще пушат."

"Най-голям страх изпитвам, когато ми заседне пуканка между зъбите и си представя, че клечката за зъби можеше още да не е измислена."

"Най-големият ми кошмар е, че влизам в книжарница, а в нея има само книги на Емил Конрад".

1479956

"Страх ме е, че ще попадна в пустиня на 110-градусова температура и ще гледам изпаряващото се съдържание от студена бутилка вода, която не мога да достигна."

1479955

"Побиват ме тръпки, щом си представя, че едната ми ноздра е винаги запушена и щом я отпуша, веднага се запушва и другата."

"Страх ме е от звука на търкащи се парчета стиропор."

"Страх ме е от всички безплатни WiFi мрежи и по-точно от това, че щом отворя браузъра, ще се появи поле за регистрация."

"Най-големият ми кошмар е, че съм заключен в стая, пълна със сладки кученца и не мога да ги погаля, защото ръцете ми са направени от шоколад и ако го направя, ще умрат".

1479953

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ