Най-самотните снимки от Ню Йорк  17 Виж всички снимки

05.09.2022, 16:00

Необичаен фотографски проект!

   
 
<p><span style="text-align: justify;">Според фотографа <a href="https://www.luckordas.com/" target="_blank">Люк <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Кордас</span></a> с</span><span style="text-align: justify;"><span style="background-image: url(../img/wline.gif);">амотата</span> е лайтмотивът на Ню Йорк. Той казва, че това чувство е осезаемо навсякъде в града, въпреки наличието на 8 милиона души, които го населяват. В снимките си той обръща внимание на имигрантите, които сякаш са отхвърлени от обществото. Усещаш ли чувство на безпомощност, гледайки тези кадри?</span></p>

Според фотографа Люк Кордас самотата е лайтмотивът на Ню Йорк. Той казва, че това чувство е осезаемо навсякъде в града, въпреки наличието на 8 милиона души, които го населяват. В снимките си той обръща внимание на имигрантите, които сякаш са отхвърлени от обществото. Усещаш ли чувство на безпомощност, гледайки тези кадри?

Според фотографа Люк Кордас самотата е лайтмотивът на Ню Йорк. Той казва, че това чувство е осезаемо навсякъде в града, въпреки наличието на 8 милиона души, които го населяват. В снимките си той обръща внимание на имигрантите, които сякаш са отхвърлени от обществото. Усещаш ли чувство на безпомощност, гледайки тези кадри?

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ