Най-откачените неща, правени в името на любовта.

19.02.2022, 14:00

Макар че да се влюбиш си е достатъчно откачено...

   
 
Най-откачените неща, правени в името на любовта.

Мъж инсценира смъртта си, за да предложи брак.

Първо, това е откачено, защото по-скоро един мъж ще инсценира смъртта си, за да не се ожени. Второ, това е откачено, защото руснакът Алексей Буков наел цял снимачен екип, състоящ се от филмов директор, каскадьор и гримьор, да му помогне в тази проява на лудост. "Исках да разбере колко празен ще е животът й без мен и как животът няма да има смисъл без мен", споделя Буков като пълна откачалка. Сценарият включвал разбити коли, линейка, кървища и парамедици, които да съобщят лошата новина на злощастната девойка. И понеже горката най-вероятно е страдала от посттравматично стресово разстройство, когато Буков извадил пръстена, казала "да". Руска му работа!

Мъж и жена преминават през пластична хирургия, за да са си лика-прилика.

Тук очевидно има нещо повече от "сродни души" (или soulmates, както му викат на английски). Някои двойки си правят еднакви татуировки, други си имат еднакви тениски. Но тези двамата избили рибата, решавайки да се подложат на пластични процедури. Явно Нийл и Жаклин толкова се обичали, че са пожелали да станат един човек. Това включвало работа по гърдите, очите, носа, скулите и брадичките, за което се изръсили с над 200,000 долара. По-странното е, че след смъртта на жена си, Нийл продължил с пластичните операции и с говоренето в първо лице, обаче в множествено число.  

2058053

В момент на отчаяние, мъж инсценирал "престъпление от омраза", за да запази брака си.

Когато научава, че жена му иска да го напусне, Л.Б. Уилямс предприема отчаяни мерки: запалва кръст пред верандата на дома си и разбива прозореца с тухла, оставяйки подписана от Ку-клукс-клан бележка "По-добре не напускай този негър". Само за справка, Л.Б. Уилямс е чернокож, а жена му е бяла. Отначало объркана и съвсем естествено изплашена, жена му Дона се обърнала към полицията за протекция. След това обаче си дала сметка, че Ку-клукс-клан не биха подкрепили брака й с чернокож така или иначе. Надали са сменили политиката си. Можем да си представим, че нещата в семеен план не завършили особено добре за отчаяния Уилямс.

2058050

Наемен убиец се влюбва в мишената си

За напълно умопомрачените, да наемеш някой да очисти приятелката на изневеряващата им половинка е най-естествената реакция. Това направила и Мария Нилза Симоус. Понеже не познавала професионалисти, тя наела първата отрепка в интернет. Иронично, мъжът, съгласил се на това деяние, се казвал Карлос Роберто де Исус. По-късно той научил, че жертвата му е приятелка от детството. Сърце не му дало да я пречука, поради което той измислил гениалното решение: заснел приятелката си облята в кетчуп (да кажем) и лежаща в безжизнена поза. Снимката, колкото и бутафорна, убедила госпожа Симоус, която пък продължила с живота си. 

2058052

Момче, убедило приятеля си да го простреля, за да може бившата му да се върне при него от състрадание.

Тийнеджърската любов си е наистина опасно нещо. Прибавете към това да имаш и мозък на хамстер. Прибавете към това да имаш и смотани приятели. Това си е рецепта за истинско бедствие! В тъжната малка глава на изоставения Джордан Кардела се родил следният сценарий: може би, ако бъда прострелян с огнестрелно оръжие, любовта на живота ми ще се върне при мен. Как е намерил някой да му се върже на акъла, не е ясно. Планът предвиждал Джордан да бъде прострелян не веднъж, а цели три пъти. След първият опит обаче неговият приятел веднага се отказал и завел приятеля си в болница. Както може да се очаква, бившата на Джордан не само не се появила на свиждане, но и решила да седи колкото се може най-далеч от този луд. За разлика от ченгетата. Оказало се, че подобни случки привличат полицаите като мухи на мед. 

2058051

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ