Най-невероятните неща, които хората са шмъркали 3

08.04.2016, 17:31

Откаченяци

   
 
Най-невероятните неща, които хората са шмъркали

Не знаем дали вие сте били достатъчно откачени за това, но на младини ние се опитвахме да шмъркаме захар, да пушим чай и какви ли не други глупости, за да се правим на интересни. Или защото ни беше интересно. Има хора, някои доста известни при това, които обаче не се свенят да шмъркат най-конвенционални и неконвеционални неща.

Кийт Ричардс изшмъркал баща си

Да, това е тъпо вестникарско заглавие, но този път е истина. Знаете тази история, бащата на музиканта починал, кремирали го, но какво точно го е накарало да направи това. Просто не устоял. Пък и по собствените му думи, на баща му изобщо не би му пукало за това.

Ози Озбърн шмъркал мравки

 

Томи Лий нарича някой луд, само когато той е наистина луд. Такъв е Ози Озбърн, който на млади и не толкова млади години е правил истински щуротии. Една от тях е, че шмъркал мравки на едно турне през 1984 г. Тогава, след много дни шмъркане на кокаин, Ози се събудил, видял сламка, а до нея купчина мравки, и просто му хрумнало да ги изшмърка. Както знаем, оцелял е и след по-страшни неща.

Кондоми

1683109

Не е за вярване какво правят днешните младежи. Сетете се за канеленото предизвикателство и ред други. Явно има и деца, които шмъркат презервативи. Само да ви кажем, че презервативите не се ползват по този начин.

Уасаби

1683107

Не опитвайте това. Вероятно носът ви ще кърви с дни, след като шмъркате уасаби. Но има хора, които наистина са го правили.

Дезодорант

 

Твърди се, че човекът, пръв шмъркал дезодорант, го е направил погрешка, но после явно това се е превърнало в поредното предизвикателство.

Изсъхнала кръв

1683112

Ако се чудите кой е шмъркал такова - Steve O е. Той явно е бил много във форма, когато шмъркал кокаин от маса, по която имало и кръв и в един момент всичко се смесило и той установил че всъщност шмърка кокаин с кръв. Ужас!

Човешки екскременти

1683110

То не е точно шмъркане, а по-скоро вдишване, но все тая. И даже има хора, пристрастени към това.

Бебешка пудра

1683111

Бебешката пудра изглежда като страхотен заместител на кокаина. На вид го докарва. Тази жена, пристрастена към пудрата, май щмърка и нещо друго обаче.

Пържени картофи от McDonald's

 

Едно време, когато някой се отегчи много в час, най-често си бъркаше в носа. Сега, когато хлапетата са отегчени, не вадят съкровища, а шмъркат картофи.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ