Най-малката каравана в света  5 Виж всички снимки

01.07.2011, 14:46

   
 

 

В летния сезон, в който със сигурност ще пожелаете да се отдалечите от града и просто да попътувате. Къмпингите може да не са ви по вкуса, но в момента, в който пожелаете да пренощувате под открито небе, прочетете отново тази статия.

От ETA (Асоциация за екологичен транспорт) разработиха най-малката каравана в света, която може да бъде теглена от скутер. Името ѝ идва от три особени британски мании: чакане (на опашка), чай и каравани. 

QTvan е толкова малка, че може да се събере на тротоара, но в нея успешно е поместено легло и неща от първа необходимост, като телевизор, радио, будилник, лавица за книги, бар за алкохол и чай заедно с уредите за направата му. От компанията твърдят, че караваната е изключително компактна и с нея можете да влезете в супермаркета, в случай че провизиите ви свършат.

 Не ни учуди факта, че една от главните причини за създаването ѝ е била Кралската сватба, за да може желаещите да се подготвят предварително и да зачакат събитието. Нас това обаче не ни интересува, колкото факта, че QTvan струва само 5 500 паунда и може да се поръчва директно онлайн от официалния сайт на ETA.

 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ